Álomszép felújított lakások a hét legszebbjei között!

Az új évben is folytatjuk sorozatunkat, amikor is kiválasztjuk a hét legszebbjeit a budapesti lakások kínálatából. Továbbra is szem előtt tartjuk az otthonok szemléjénél, hogy a kép minősége és a hirdetés leírás kedvező legyen. Sokszor nem kell ragozni a lakás körülírását, mivel a képek magukért beszélnek, de azért néhány releváns információt érdemes megemlíteni.

Lássuk mit hozott az új év!

Pozsonyi úti lakás

A színek kiválasztása és az anyaghasználat nagyon kedvező atmoszférát teremt a lakásban, nézzük csak a sötétítők régies stílusát, amik tökéletesen beleillenek ezekbe a világos színű terekbe. Egy bizonyos szintig fenséges hatást kelt. Mindhárom szobában felfedezhetők a hasonló berendezési elemek, megoldások. A XIII. kerületi otthont prémium minőségben, minden igényt kielégítő felújítással látták el, ügyelve, hogy a régies hangulatát is megtartsák.

budapesti lakások

VI. kerületi dizájn lakás

Terézvárosban, a Podmaniczky utcában egy 2+3 szobás, belső kétszintes, legfelső emeleti otthon várja az új lakókat. A helyiségek természetes fényben fürödnek, amit a sok ablaknak köszönhetünk. Az újonnan átépített, műszaki és esztétikai felújításon átesett lakás hangulatával kellemessé teheti az otthon töltött perceket, ehhez az 5 nm-es terasz is hozzáad a nyugtató kilátással.

felújított lakások Budapest

XIV. kerületi otthon

Zugló csendes, de mégis frekventált részén egy 2018-ban megújult, 2+1 szobás ingatlan is szemünk elé került. A felhasznált minőségi anyagok, az infraszauna, a hangulatvilágítás nagyszerűen megteremtik az igényelt atmoszférát. A lakás bérbeadási lehetőségét is figyelembe vehetjük, hiszen a BGE és a belváros is jól megközelíthető.

felújított lakások

Óbudai különlegesség

A III. kerületben, a sétáló utcában, egy műemlék épület I. emeletén rábukkantunk erre a 3 szobás szépségre. Az egyedi tervek alapján kialakított, frissen felújított otthon minden egyes lakberendezési eleme hozzáárul a különleges látványhoz. A környéken könnyen elérhetők a közlekedési lehetőségek, bevásárlási és kikapcsolódási helyek is.

eladó lakások III. kerület

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)