Előkelő otthonok, hangulatos környezetben!

A kastélyok adta hangulat felcserélhetetlen. Kínálatunkban körülnéztünk és rátaláltunk néhány olyan darabra, amik az idő teltével fennmaradtak, de olyan ingatlanokat is gyűjtöttünk, amik kialakításakor a kastély jellegre törekedtek. A kastélyok vétele nem mindig olcsó mulatság, persze függ, hogy hol, mekkora és milyen luxus kivitelezést kapott az adott ingatlan.

Lássuk a kastélyok csodaszép kínálatát.

Kezdjük egy drágább darabbal. Zalaapátiban, amely Hévíztől 10, Keszthelytől és Balatontól pedig 12 km-re található. A kastély 1760-ban épült, viszont 2016-ban teljes körű felújításon esett át. A korszerűsített és restaurált Szentkirályi kastély magán és befektetési célból is meggondolandó. Az 5 hektáros, ősfás telek nagy lehetőségeket rejt.

eladó kastélyok

Az Árpád korban alapított Legénd községben, ami a Cserhát dombságban helyezkedik el, egy barokk stílusú kastélyt is felfedeztünk. Az épület a 4200 nm-es rendezett kert hátsó részén található, ahova egy kikövezett úton juthatunk el és közben élvezhetjük a zöld környezetet. A 4 szobás ingatlanhoz egy fedett grillező helyiség és egy gyűrűs kút is tartozik.

nagy telkes ingatlanok

Fót központjában, egy 1560 nm-es területen egy frissen felújított vár formát öltött ingatlan is keresi új “uralkodóját”. A 6 szobás családi otthon kertje körül egy patakot is felfedezhetünk, a belső terekben pedig extrákat és minőségi kialakításokat. A szobák nagyon ízléses berendezése és színválasztása igazán kellemes látványt nyújt, elegáns benyomást kelt.

6 szobás ház

Miskolcon egy különleges olasz és francia barokk stílust idéző ingatlant is láthatunk. Az eklektikus és modern kialakítás Puskás Péter Ybl-Díjas építészmérnök segítségével valósult meg. A méretes telek közepén levő kis kastély nagyon szépen mutat az örökzöldekkel és sziklakertekkel teli telken. Ami a belső tereket illeti az elegancia és a minőségi, impozáns kialakítások tükröződnek vissza.

eladó ház Miskolc

Budapesten a XVIII. kerületben, a Bókaytelepen található ez a kétszintes családi ház, aminek felső szintjén 3 szoba, tágas konyha és a hatalmas közösségi térnek is alkalmas nappali van. Az alsó szinten egy vendéglő található, aminek üzemeltetése vagy átalakítása az új tulajdonos választására van bízva.

eladó kastély Budapest

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)