Előkelő otthonok, hangulatos környezetben!

A kastélyok adta hangulat felcserélhetetlen. Kínálatunkban körülnéztünk és rátaláltunk néhány olyan darabra, amik az idő teltével fennmaradtak, de olyan ingatlanokat is gyűjtöttünk, amik kialakításakor a kastély jellegre törekedtek. A kastélyok vétele nem mindig olcsó mulatság, persze függ, hogy hol, mekkora és milyen luxus kivitelezést kapott az adott ingatlan.

Lássuk a kastélyok csodaszép kínálatát.

Kezdjük egy drágább darabbal. Zalaapátiban, amely Hévíztől 10, Keszthelytől és Balatontól pedig 12 km-re található. A kastély 1760-ban épült, viszont 2016-ban teljes körű felújításon esett át. A korszerűsített és restaurált Szentkirályi kastély magán és befektetési célból is meggondolandó. Az 5 hektáros, ősfás telek nagy lehetőségeket rejt.

eladó kastélyok

Az Árpád korban alapított Legénd községben, ami a Cserhát dombságban helyezkedik el, egy barokk stílusú kastélyt is felfedeztünk. Az épület a 4200 nm-es rendezett kert hátsó részén található, ahova egy kikövezett úton juthatunk el és közben élvezhetjük a zöld környezetet. A 4 szobás ingatlanhoz egy fedett grillező helyiség és egy gyűrűs kút is tartozik.

nagy telkes ingatlanok

Fót központjában, egy 1560 nm-es területen egy frissen felújított vár formát öltött ingatlan is keresi új “uralkodóját”. A 6 szobás családi otthon kertje körül egy patakot is felfedezhetünk, a belső terekben pedig extrákat és minőségi kialakításokat. A szobák nagyon ízléses berendezése és színválasztása igazán kellemes látványt nyújt, elegáns benyomást kelt.

6 szobás ház

Miskolcon egy különleges olasz és francia barokk stílust idéző ingatlant is láthatunk. Az eklektikus és modern kialakítás Puskás Péter Ybl-Díjas építészmérnök segítségével valósult meg. A méretes telek közepén levő kis kastély nagyon szépen mutat az örökzöldekkel és sziklakertekkel teli telken. Ami a belső tereket illeti az elegancia és a minőségi, impozáns kialakítások tükröződnek vissza.

eladó ház Miskolc

Budapesten a XVIII. kerületben, a Bókaytelepen található ez a kétszintes családi ház, aminek felső szintjén 3 szoba, tágas konyha és a hatalmas közösségi térnek is alkalmas nappali van. Az alsó szinten egy vendéglő található, aminek üzemeltetése vagy átalakítása az új tulajdonos választására van bízva.

eladó kastély Budapest

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)