Előkelő otthonok, hangulatos környezetben!

A kastélyok adta hangulat felcserélhetetlen. Kínálatunkban körülnéztünk és rátaláltunk néhány olyan darabra, amik az idő teltével fennmaradtak, de olyan ingatlanokat is gyűjtöttünk, amik kialakításakor a kastély jellegre törekedtek. A kastélyok vétele nem mindig olcsó mulatság, persze függ, hogy hol, mekkora és milyen luxus kivitelezést kapott az adott ingatlan.

Lássuk a kastélyok csodaszép kínálatát.

Kezdjük egy drágább darabbal. Zalaapátiban, amely Hévíztől 10, Keszthelytől és Balatontól pedig 12 km-re található. A kastély 1760-ban épült, viszont 2016-ban teljes körű felújításon esett át. A korszerűsített és restaurált Szentkirályi kastély magán és befektetési célból is meggondolandó. Az 5 hektáros, ősfás telek nagy lehetőségeket rejt.

eladó kastélyok

Az Árpád korban alapított Legénd községben, ami a Cserhát dombságban helyezkedik el, egy barokk stílusú kastélyt is felfedeztünk. Az épület a 4200 nm-es rendezett kert hátsó részén található, ahova egy kikövezett úton juthatunk el és közben élvezhetjük a zöld környezetet. A 4 szobás ingatlanhoz egy fedett grillező helyiség és egy gyűrűs kút is tartozik.

nagy telkes ingatlanok

Fót központjában, egy 1560 nm-es területen egy frissen felújított vár formát öltött ingatlan is keresi új “uralkodóját”. A 6 szobás családi otthon kertje körül egy patakot is felfedezhetünk, a belső terekben pedig extrákat és minőségi kialakításokat. A szobák nagyon ízléses berendezése és színválasztása igazán kellemes látványt nyújt, elegáns benyomást kelt.

6 szobás ház

Miskolcon egy különleges olasz és francia barokk stílust idéző ingatlant is láthatunk. Az eklektikus és modern kialakítás Puskás Péter Ybl-Díjas építészmérnök segítségével valósult meg. A méretes telek közepén levő kis kastély nagyon szépen mutat az örökzöldekkel és sziklakertekkel teli telken. Ami a belső tereket illeti az elegancia és a minőségi, impozáns kialakítások tükröződnek vissza.

eladó ház Miskolc

Budapesten a XVIII. kerületben, a Bókaytelepen található ez a kétszintes családi ház, aminek felső szintjén 3 szoba, tágas konyha és a hatalmas közösségi térnek is alkalmas nappali van. Az alsó szinten egy vendéglő található, aminek üzemeltetése vagy átalakítása az új tulajdonos választására van bízva.

eladó kastély Budapest

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)