A ház, ahonnan egy természetfotós szemével láthatja a tájat

Amikor az ember új otthont keres, kicsit új életet is szeretne kezdeni, ezért fontos, hogy a végül kiválasztott ingatlan ne csak alaptulajdonságaiban feleljen meg minden igényének, hanem egy igazán szerethető kis fészek legyen.

Munkájuk sokakat a fővároshoz köt, Budapesten azonban nehéz olyan otthont találni, ahol biztosított a nyugalom és a kikapcsolódás egy nehéz nap után. Az agglomeráció már sokkal barátságosabb ingatlanokat kínál, ráadásul lényegesen elfogadhatóbb árakon. Ennek ellenére még mindig sokakat elriaszt, hogy ingázniuk kell, pedig sok Budapest környéki településről jobb a közlekedés, mint a külső kerületekből.

Piliscsabáról például fél óránként indulnak vonatok a fővárosba, melyekkel 40 perc alatt a Nyugati pályaudvaron lehetünk. Itt, a Kéktúra útvonala mellett, egy varázslatos kert közepén áll a ház, mely arra vár, hogy valakinek a kuckója legyen.

Nem titok: egy egykori hétvégi házról van szó, melyből csodálatos, élhető, két ember számára éppen kényelmes kis házat alakítottak ki. Az épület jelenlegi formájában hétvégi háznak, vagy állandó lakhatásra is tökéletes, de családalapítás előtt állóknak is ideális lehet, hiszen a hatalmas teleknek mindössze 6,8%-át foglalja el, így még kényelmesen bővíthető.

Az ingatlan belterületen található, és teljes gépészeti átalakításon esett át, így ugyanazt nyújtja, mint egy modern, városi lakás mégis emberléptékű környezetben. Alsó szintjén logikusan kapcsolódó terek, konyha-étkező, nappali és fürdőszoba kaptak helyet, beépített tetőterében egyetlen nagy helyiség található, mely ideális lehet hálószobának.

Az emeleti helyiség panorámaüveg homlokzatának köszönhetően állandóan világos, így akár műteremnek is tökéletes lehet, ami csodás kilátást nyújt az ihletet adó tájra, ahol több helyen is pihenőhelyek várják azt, aki alkotó munkájához ihletet keres.

Az ingatlan művészi vagy akár terápiás tevékenységre is alkalmas, hiszen csak a csendes utca messziről ide látszó háztetői emlékeztetnek arra, hogy a civilizáció néhány percre van. Az utcában kedves szomszédok laknak, így sosem kell magányosnak éreznie magát annak, aki ide költözik, még sincs szükség függönyökre tavasztól-őszig, hiszen a fák lombjai élő függönyként védik az itt lakók privát szféráját.

A cikk megjelenését az Otthontérkép.hu-n látható hirdetés feladója támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

A vállalat azt mondja, a fejlesztésnek semmi köze az extra késések kiküszöböléséhez.

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Hirtelen új beruházások mellett döntöttek.

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

© 2024 (v2.202102)