Álomszép otthonok mediterrán stílusban!

A mediterrán stílus nem csak a tengerparti ingatlanoknál jelenik meg, hanem a városi lakókörnyezetben is. Térségenként, más és más jellegzetességeit ismerhetjük meg, megkülönböztetjük a görög, provance-i,toszkán és spanyol-t is. Közös elemnek megemlíthető, hogy élénk színeket, kézműves tárgyakat, kovácsolt vas korlátokat és karnisokat is használnak. A rusztikus felületek és a terméskő burkolatok jelenléte sem idegen. Sok természetes anyagot fedezhetünk fel és a színválasztásban a földszínek kerülnek előtérbe.

Körülnéztünk Magyarországon és kiválasztottunk néhány hangulatos mediterrán házat!

Dunakeszin, családi házas övezetben árulják ezt a 180 nm-es mediterrán stílusú házat. Az épülethez egy hatalmas, rózsalugasos járdán keresztül jutunk, közben pedig élvezhetjük a zöld, fás környezetet. A családdal töltött perceket élvezhetjük a medencében és a szaunában is. Az ingatlanhoz egy különálló 36 nm-es ház, kerti szerszámos épület, fedett autóbeálló és nyári konyha is tartozik.

családi házak

Mint egy nagy játszóház! A debreceni luxus kivitelezésű ingatlan minden korosztály igényének eleget tesz. A 9 szobát bőven kihasználhatjuk és élhető tereket is kialakíthatunk, de befektetési célból is kedvező. A méretes épület szálláshelynek, irodának is alkalmas lehet. A képek magukért beszélnek!

családi házak

Diósd egyik legjobb zöldövezeti részén, Budapesthez közelebb eső határában egy 7 szobás villa tárul elénk. A teraszokról gyönyörködhetünk a szépen kialakított kertben, ami tele van tujákkal, örökzöldekkel és botanikai ritkaságokkal. A belső terekben hangulatvilágítás kíséri lépteinket. Betekintve néhány helyiségbe felfedezhetjük a hobbiszobát, házimozi előkészítést is.

családi házak Diósd

Ha magas minőség, kényelmes, igényes kivitelezést keresünk, akkor ebben a székesfehérvári gyönyörű, 5 szobás házban ezt megtalálhatjuk. Kívül-belül megnézve a stílusjegyek előjönnek, ami egyedivé teheti az otthonban eltöltött perceket. Az esztétikai megvalósítások mellett a műszaki tartalmak is figyelmet kaptak.

mediterrán épület

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)