Eklektikus különlegességek Budapest kínálatából!

Korok és azok egyedi stílusjegyei legtöbbször kivételessé tehetik otthonunk hangulatát. Az eklektikus stílus abban egyedi, hogy a különböző korokat és irányzatokat, stílusjegyeket kever. Mostanában újra nagyon elterjedt, sok lakás hirdetésének leírásában felfedezhetjük, hogy az adott otthon vagy az épület eklektikus stílusban épült. Mindez értékesebbé is teheti az ingatlant.

Mi most olyan lakásokat gyűjtöttünk össze, amik eklektikus stílusú házakban találhatók.

Az eklektikus stílusban épült Anker-palotában, az Erzsébet tér szomszédságában levő luxus kivitelezésű 4 szobás lakást hoztuk. Az eleganciát tükröző otthon műszaki és esztétikai felújításon is átesett. A sötétebb és világos színek, de a dizájn elemek is megteremtik a kellő hangulatot a lakás minden szegletében.

eladó lakások

A VIII. kerületben egy Thék Endre bútorasztalos egykori otthona is nagyon hangulatos. A lakás 5 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, a fából készült részeket restaurálták, illetve a legkisebb szoba galériát kapott. A 3 szobás otthon igazi különlegesség!

eladó lakások VIII. kerület

Itt egy csodaszépen felújított, modern lakberendezési elemekkel ellátott galériás lakás is. A 33 nm-es otthon egy VII. kerületi eklektikus épületben van, ami kívül-belül rendezett állapotban van. Lakhatási célból kedvező, de elhelyezkedésének köszönhetően kiadásra is megfelelő.

eladó lakások Budapest

A V. kerületben egy védett, eklektikus stílusú épületet is kiszemeltünk, ami a Víg színházzal szemben található. A kitűnő állapotban lévő társasház földszintjén egy 46 négyzetméteres, összkomfortos lakás keresi új tulajdonosát. A kis lakás mérete megduplázódik, az azonos méretű galéria kiépítésének lehetőségének köszönhetően.

V. kerületi lakások

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)