Gödöllői gyöngyszemek különböző árkategóriában!

Az agglomeráció egyik kedvelt városa, Gödöllő csak 30 km-re van Budapesttől, ami nemcsak hogy aránylag kedvező közlekedési feltételeket nyújthat, hanem a főváros közelében lehetünk, de mégis egy nyugodtabb környezetben. Összegyűjtöttünk többféle, különböző árkategóriájú családi otthont, amik nagyobb családoknak, vagy akár két generációnak is megfelelnek.

A város szép nevezetességeket rejt, mint például Grassalkovich-kastély és a Szent István Egyetem, de ezen kívül városi eseményeken is kellemesen kikapcsolódhatunk. Az agglomerációs más népszerű településeihez képest, eléggé jó árakat fedezhetünk fel, de persze itt is vannak különlegességek.

A duplakomfortos kialakítású, 4 szobás gödöllői otthon 2002-ben épült, amiben egy cserépkandalló, télikert és színek is hangulatossá teszik az otthont. A ház riasztórendszerrel, napelemekkel, programozható locsolóval és padlófűtéssel van ellátva. A kertvárosi környezet ellenére szórakozási, bevásárlási lehetőségek is adottak, de a szomszédságban intézmények, iskola, óvoda is mind megtalálható.

Pest megyei házak

100 millió alatt a gödöllői tavaknál, egy luxus családi házra bukkantunk. A 2400 nm-es telken fekvő látványos építészeti megoldásokkal kivitelezett 8 szobás otthon, több generáció számára is biztosítja a kényelmes lakhatási feltételeket. Kialakításakor helyet kapott egy medence és jakuzzi is, ami az otthon töltött relaxációt teszi lehetővé.

családi házak Gödöllő

Egy természetes anyagokat felhasználó különleges stílusú több generációs családi házat is mutatunk, aminek az alsó szintjén nappali, konyha, étkező, két hálószoba, dupla garázs, terasz található. Az emeleten egy kis konyha, nappali, három hálószoba és egy nagy helyiség is van, amit akár ketté választhatunk, így újabb szobák kialakítására is van lehetőség. Kedvező fenntartását a napelemek és a hőszivattyús fűtés adja.

nagy telkes házak

A következő otthon, elugrik árban a többitől. A szenzációs családi ház a gyűjteményünk, de a kis város különlegességének is számít.

Egy 2005-ben, francia art deco stílusban épült 7 szobás ingatlan, egy 4600 nm-es telken helyezkedik el, erdő mellett. Modern építészeti és gépészeti megoldások miatt a fenntartások minimális költségűek. Az impozáns házban igénybe vehető a házimozi rendszer, infraszauna, jakuzzi, kerti grillező, konditerem, úszómedence is. Ilyen kikapcsolódási kínálat mellett otthon is nyaralhatunk!

eladó házak Gödöllő

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A német haderő óriási botrány küszöbén, lakóházak dőltek romba Ukrajnában és Oroszországban is

A német haderő óriási botrány küszöbén, lakóházak dőltek romba Ukrajnában és Oroszországban is

Orosz kézbe kerülhetett egy nagyon kényes felvétel német tisztek beszélgetéséről. Odesszában és Szentpétervárott is robbanás történt. Háborús hírek.

Miért mondott igent az Orbán-kormány Svédországnak? A hét videója

Miért mondott igent az Orbán-kormány Svédországnak? A hét videója

Erről is beszéltek a hét videójában munkatársaink, Bózsó Péter és Wéber Balázs.

Újabb kétszázmilliárdos biznisz kerül Rogán Antal felügyelete alá

Újabb kétszázmilliárdos biznisz kerül Rogán Antal felügyelete alá

Az autópályáknál és a kaszinóknál már bevált Rogán Antalék koncessziós eljárása, most a kórházi patikák jönnek.

Beérik Pintér Sándorék munkája: megint jókora gyomrost kaphat a hazai egészségügy

Beérik Pintér Sándorék munkája: megint jókora gyomrost kaphat a hazai egészségügy

Tovább romolhat az ellátás színvonala, nagyon elegük van már az orvosoknak.

© 2024 (v2.202102)