Zöld, zöld és zöld: csodás parkosított kertek

A családi házak kinézetét erősen befolyásolja az első benyomás. Nem mindegy, hogy amikor belépünk a kapun mi fogad. A parkosítás nagy tervezést igényel, hiszen figyelembe kell venni a kert természetes adottságait, méreteit, növényzetét és ehhez kell társítani elképzeléseinket – ehhez adunk most tippeket, illetve nézünk gyönyörű, kertes házakat országszerte.

A vendég legtöbbször a kertünkkel találkozik először, de ha érkezéskor nem is látják, mert a kert hátul van, akkor általában meg akarják azt is nézni. Sőt sokszor itt fogadjuk őket, főleg egy kertkapcsolatos terasz esetén.

Sokszor találkozunk olyan kertekkel, amelyek már tökéletes állapotban vannak, de soha ne feledkezzünk el arról, hogy a készen kapott kertet is rendezni kell.

A kert kialakításakor több kérdés is felmerülhet, szeretnénk sütögető helyiséget, játszóteret, medencét és gépkocsi megállót kialakítani vagy sem. Az igényeink mindig vezetik a tervezést, tehát ha még egy kész parkosított kert is kerül a kezünk alá, akkor még mindig egy kicsit módosíthatunk ezen. Körülnéztünk a kínálatban és látványos parkosított kertes családi házakra bukkantunk.

Szombathely kedvelt lakóövezetében ez a méretes családi ház keltette fel a figyelmünket. A házból kinézve, a teraszon ülve pihentető látványt nyújt a zöld növényekkel teli tér. Különlegességeket is kiemelhetünk a házzal kapcsolatban, mint például a masszázskád, tetőterasz, egyedileg tervezett bútordarabok, zsolnai cserépkályhák.

eladó családi házak

 

Szentendrén, a Pismány utcában egy műszakilag és esztétikailag is felújított 11 szobás ingatlan egy óriási, 3562 nm-es telken helyezkedik el. A parkosított kert csodás hangulata, kertépítő által volt megálmodva. A luxus családi ház belső terei tükrözik a külsőkben, amit extrákkal is feldobtak, mint például kerti tó, napkollektor, napelem, medence, szauna, fitness, borospince.

szentendrei eladó házak

Székesfehérvárról, az Öreg-hegyről egy kisebb méretű házat hoztunk, ami a parkosítás egy másik formáját ölti, hiszen itt a kerti szaletli mellett egy játszótér és egy három kocsi részére különálló garázs is kialakításra került.

eladó házak

Egyedien kiépített, mediterrán stílusú kertet is felfedeztünk, ennek a 4+4 szobás házhoz tartozó területen. A két részre osztott kertben medence, pihenőhely, lugas és nagy füvesített zöld terület is felfedezhető, az utóbbi egyéb ötlet megvalósítások helyszíne is lehet. A Balatonalmádi otthon telkéről már a “magyar tengerben” gyönyörködhetünk.

eladó házak kerttel

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Vannak kivételek.

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

© 2024 (v2.202102)