Egy szép szobában gyerekjáték az élet!

A gyerek igényei nagyon fontosak. Szülőként, mindig figyelünk minden óhajra-sóhajra és ezeket figyelembe véve alakítsuk ki azokat a helyeket, ahol levezethetik az energiájukat és kikapcsolódhatnak. Most különleges gyerekszobákat mutatunk.

A játszóhelyiségek kialakításában a külső és belső terekben is gondolkodhatunk, hiszen nemcsak a gyerekszobákban ütik el az időt. Ezek megálmodásakor több ötletet is alkalmazhatunk, ötvözhetünk annak érdekében, hogy valami különlegességet alkossunk.

Sátrat a szobába?!

Az egyszerűbb ötletektől indulhatunk ki és eljuthatunk akár a nagyobb, filmbeli kialakításokhoz is, figyelembe véve több korosztály kívánságát is. Nézzük milyen kinézetet ölthetnek ezek a terek!

Gyerekként sokan elbújtunk a szüleink elől, szerünk úgy játszani, hogy valami érdekes körül öleljen. Egy ilyen sátor egyszerű megoldás lehet és jól is mutat.

családi ház

 

A birodalom visszavág?

A poszterek, nagy méretű képek mindig is menő dolognak számítottak. Mindig vannak olyan személyek, filmek, helyek amikért rajongnak a gyerekek így a falán lógva nemcsak ő élvezheti, hanem a hozzá látogatók is. Ebben a törökbálinti családi házban láthatjuk, hogy mi a kedvenc film!

családi házak

Ha nem a falon változtatunk, akkor az ágy kinézetét is érdekesebbé tehetjük, mint ahogy ebben a felsőörsi otthon gyerekszobájában tették, a szabadidős megoldásokról nem is szólva.

eladó családi ház

 

Játszóteret a szobába!

Kint az udvarban, friss levegőn is nagyon jó ha van egy kisebb játszótér, de mindezt a belső terekbe is bevihetjük. Ha több gyerek van, akár télen, hóban-fagyban, vagy csak egy esős napon a közelünkben is kellemesen eljátszódhatnak az őket körülvevő paradicsomban. Fontos az is, hogy a gyerekek a mozgás mellett, fejlessze másképp is magát, legyen meg az a hely, ahol nyugodt környezetben tanulhat és olvashat.

gyerekszoba

Bár ez a ház befektetési szempontból kiváló lehetőség, inspirálódhatunk és egy ilyen játszóházat is kialakíthatunk, persze kisebb méretben. Vendégek hozzánk látogatása esetén, a gyerekek is kellemesen elfoglalhatják magukat.

Budapest XVI: kerület

További képekért kattints a fotóra!

Kettő az egyben megoldás is kiváló ötlet, így a felnőttek és a gyerekek is szórakozhatnak a saját otthonukban.

eladó házak

További képekért kattints a fotóra!

Ha további, több szobás, nagyobb családok számára alkalmas házakat szeretnél megtekinteni, akkor kattints a következő linkre!

 

Képek forrása: http://www.home-designing.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)