Egy szép szobában gyerekjáték az élet!

A gyerek igényei nagyon fontosak. Szülőként, mindig figyelünk minden óhajra-sóhajra és ezeket figyelembe véve alakítsuk ki azokat a helyeket, ahol levezethetik az energiájukat és kikapcsolódhatnak. Most különleges gyerekszobákat mutatunk.

A játszóhelyiségek kialakításában a külső és belső terekben is gondolkodhatunk, hiszen nemcsak a gyerekszobákban ütik el az időt. Ezek megálmodásakor több ötletet is alkalmazhatunk, ötvözhetünk annak érdekében, hogy valami különlegességet alkossunk.

Sátrat a szobába?!

Az egyszerűbb ötletektől indulhatunk ki és eljuthatunk akár a nagyobb, filmbeli kialakításokhoz is, figyelembe véve több korosztály kívánságát is. Nézzük milyen kinézetet ölthetnek ezek a terek!

Gyerekként sokan elbújtunk a szüleink elől, szerünk úgy játszani, hogy valami érdekes körül öleljen. Egy ilyen sátor egyszerű megoldás lehet és jól is mutat.

családi ház

 

A birodalom visszavág?

A poszterek, nagy méretű képek mindig is menő dolognak számítottak. Mindig vannak olyan személyek, filmek, helyek amikért rajongnak a gyerekek így a falán lógva nemcsak ő élvezheti, hanem a hozzá látogatók is. Ebben a törökbálinti családi házban láthatjuk, hogy mi a kedvenc film!

családi házak

Ha nem a falon változtatunk, akkor az ágy kinézetét is érdekesebbé tehetjük, mint ahogy ebben a felsőörsi otthon gyerekszobájában tették, a szabadidős megoldásokról nem is szólva.

eladó családi ház

 

Játszóteret a szobába!

Kint az udvarban, friss levegőn is nagyon jó ha van egy kisebb játszótér, de mindezt a belső terekbe is bevihetjük. Ha több gyerek van, akár télen, hóban-fagyban, vagy csak egy esős napon a közelünkben is kellemesen eljátszódhatnak az őket körülvevő paradicsomban. Fontos az is, hogy a gyerekek a mozgás mellett, fejlessze másképp is magát, legyen meg az a hely, ahol nyugodt környezetben tanulhat és olvashat.

gyerekszoba

Bár ez a ház befektetési szempontból kiváló lehetőség, inspirálódhatunk és egy ilyen játszóházat is kialakíthatunk, persze kisebb méretben. Vendégek hozzánk látogatása esetén, a gyerekek is kellemesen elfoglalhatják magukat.

Budapest XVI: kerület

További képekért kattints a fotóra!

Kettő az egyben megoldás is kiváló ötlet, így a felnőttek és a gyerekek is szórakozhatnak a saját otthonukban.

eladó házak

További képekért kattints a fotóra!

Ha további, több szobás, nagyobb családok számára alkalmas házakat szeretnél megtekinteni, akkor kattints a következő linkre!

 

Képek forrása: http://www.home-designing.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

© 2024 (v2.202102)