Balaton: 5 nyaraló a déli parton, amibe rögtön beleszeretsz!

Korábbi összeállításunkban a Balaton északi partjáról mutattunk be nyaralókat, most pedig számba vesszük a déli part kínálatát. Hogy miért szeretjük a déli partot? Hát például azért mert csodás kilátás nyílik az északi oldal dimbes dombos tájára, és ha ez nem lenne elég, itt relatíve kedvezőbb árakon találhatunk luxusnyaralókat. Bőven válogathatunk a minden igényt kielégítő ingatlanok közül.

Ha az említett dimbes-dombos tájakat szeretnánk látni, akkor érdemes egy pillantást vetni erre az ingatlanra. Ez a luxusház Siófokon található, hatalmas 2800 nm-es, telkéhez saját Balatonpart-szakasz(!) tartozik. Ráadásul a házat emeletenként el lehet választani, így akár négy különálló lakóteret is létrehozhatunk. Tehát ez a luxusvilla a felső tízezer számára befektetésnek is kiváló, hiszen a négy szinten összesen 15 szoba van kialakítva. A házból kilépve egy szokatlanul nagy, 180 négyzetméteres terasz fogadja a leendő lakót, aki innen gyönyörködhet a tájban. Mutatjuk, hogy mit kapunk 15 darab új, alapkategóriás Ferrari áráért!

Szintén Siófokon található a következő ingatlan is, melyben már geotermikus fűtés is helyet kapott, az ebben az árkategóriában elmaradhatatlan, épített kültéri medencén túl négy gépkocsi beállóval rendelkezik, emellett ez a luxusvilla szintén négy külön lakásra osztható. Az építés éve 2014.

Szintén a közkedvelt Siófokon találtunk egy új építésű, modern stílusban tervezett ingatlant. Ennél a háznál is megvan a lehetőség, hogy felosszuk két lakásra, a parkosított zárt kertjében pedig medence is található. Az ár részét képezi a berendezés, amelynek 40 (!) millió forint az értéke a hirdető szerint.  A házat tehát új bútorokkal, minőségi konyhai gépekkel, további kiegészítőkkel együtt értékesítik.

Siófoktól tovább haladva, Balatonszárszón épült a következő nyaraló, vagy inkább luxusvilla, ahonnan csodás kilátás nyílik Badacsonyra és a Tihanyi félszigetre. Ez az álomotthon szintén saját partszakasszal rendelkezik. A központtól mindössze 900 méterre található. A 170 nm-es ingatlanban 4 hálószoba található, kertjében pedig kültéri jakuzzival kényeztet.

Siófok és Szárszó után következzen most egy régóta a piacon lévő balatonlellei luxusház. Itt aztán minden megtalálható, amit csak el lehet képzelni: wellness részleg, saját moziterem, fitness terem, uszoda, de még saját borospince is van. Az impozáns házhoz egy 100 nm-es terasz is tartozik. Kell ennél több? Igen kell. Kell egy lottó ötös a beköltözéshez…

Ha szeretnél látni további fotókat a nyaralókról, kattints a képekre!


© 2021 (v150.202005)