Íme a hét ingatlan-szépségversenyének nyertesei

Budapest ingatlankínálata sok gyöngyszemet rejt, amik egy alapos felújítás vagy újjáépítés során nyerték el látványos, új formájukat. Az otthonok különlegessége a dizájnelemekben, színhasználatban és minőségi anyaghasználatban is megmutatkozik. Egy újjávarázsolt otthon széppé teszi minden odahaza töltött percünket. Ezúttal ilyeneket kerestünk.

Ha már a minőségről beszélünk, azért érdemes azon is elgondolkodni, hogy ha egyszer végre ilyen szép lakásunk van, és meg akarunk, vagy meg kell válnunk tőle, akkor azt fel is készítsük az eladásra. Hirdetés közzétételekor bizony kiemelten fontos, hogy a kinézetet és a színeket is élethűen visszaadjuk. Egyszerűbben: kiemelkedően jó képeket készítsünk a hirdetésünk tárgyáról. A “reklámunk” akkor igazán tetszetős, ha a szemet gyönyörködtető fotók mellett tartalmaz egy informatív ingatlan leírást is. Ez nemcsak az olvasónak könnyíti meg a dolgát, de az értékesítő személynek is, hiszen így nem kap annyi sok felesleges telefont…

Visszatérve akkor a címben említett szépségversenyre: a most kiválasztott lakások mind népszerű kerületekben helyezkednek el, ami az értéküket is növeli. Lássuk milyen szépséges belterületi lakásokra bukkantunk Budapesten!

Zugló központjában egy két szobával megáldott  dizájn otthont is találtunk, ami vadonatúj elemeivel sugározza a minimál stílust. A társasházban extra szolgáltatásokat is igénybe vehetünk, ilyen például a konditerem, szauna és a kert. A portaszolgálat által a biztonságos környezet is adott.

eladó lakások Zugló

A budai várnegyed lábánál egy könnyed eleganciát sugalló luxus lakás is nagyszerű látványt nyújt. Az első emeleti otthon minőségi és egyedi lakberendezési elemeket, kivitelezést kapott.

I- kerületi lakások

A belvárosban, a Duna-parton egy 4 szobás apartman kínál kényelmes tereket, ami elrendezésének köszönhetően még akár két generáció számára, vagy nagyobb családoknak is alkalmas lehet.

eladó lakások a belvárosban

Nem feltétlenül szükséges egy stílusnál maradni: kombinálhatjuk is a hagyományosabb elemeket az újakkal, mint ahogyan ebben a XII. kerületi lakásban is tették.

XII. kerületi lakások

Bár sokan idegenkednek a sötétebb színektől, de ha mértékkel és harmonikusan használjuk ezt, akkor elegáns hatást is kelthetünk a lakásban. A XIII. kerületi ingatlan egy letisztult stílust tár elénk, ami még a praktikusságra és a kényelemre is fókuszál.

XIII. kerületi lakások

Ha még több szép ingatlant szeretnél megtekinteni, kattints a linkre!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)