Medence a házban, avagy vakáció a saját otthonunkban!

Mind szebb és szebb a tavasz, egyre melegebb van, és ilyenkor elgondoljuk, hogy mennyire szerencsés helyzetben lehetnek majd azok, akiket a nyáron már egy medence is vár otthon. Családdal, barátokkal munka után, hétvégente is úgy érezhetjük magunkat, mintha vakációznánk. Így kicsit másképp telnének az otthon töltött percek, nem?

Legtöbbször egy kisebb kertben is örömünket lelhetjük, a lényeg az, hogy olyan tereket teremtsünk, amiben a család minden tagja meglelheti a neki megfelelő nyugalmat, vagy kikapcsolódásra alkalmas helyszínt. Az eladó medencés házak között bizony sok szépséget is felfedezhetünk, görgess és tekints meg néhányat.

A III. kerületben levő 6+1 szobás házhoz egy 720 nm-es telek is tartozik, az itt található medencébe még egy csúszdán(!) keresztül is belecsobbanhatunk.

eladó házak Budapest

A medencében, az úszás mellett akár például vízi röplabdázhatunk is, ami persze nem csak a gyerekek számára okozhat örömöt. A Pacsirtatelepen található 4 szobás ingatlan lakóit egy ilyen extra lehetőség is várja otthon!

XX. kerületi házak

Zöld fákkal beültetett területek is hangulatos perceket szerezhetnek, ha pedig elég nagy a tér, akkor a gyerekek kreativitására is bízhatjuk a játékokat. Sokszor a medence mellé jó csak úgy kifeküdni és élvezni a meleg napsugarakat. Ennek a III. kerületi otthonnak az udvara a zöld növényzettel nagyon kellemesen hat!

eladó házak III- kerület

Egy udvarban – a medence mellett – még más hatáskeltő kialakítások kivitelezésével is próbálkozhatunk. Mostanában nagyon elterjedt a kerti tó is, amely különböző kivitelezésekben is megjelenhet. Van amikor szobrok, növényzet, kövek, vagy kisebb vízesés is ki van alakítva. E Soroksáron levő ház udvarát látványosabbá teszi a két, körülbelül azonos méretű tavacska.

eladó házak Budapest

A tengerparti érzést egy festett kerítéssel és növényzettel is elérhetjük, mint ahogy ebben a Budatétényben levő ingatlan medencéjénél tették. A festés és a medence színe nagyon hasonló, így még harmonikusabb a terület.

eladó házak XXII. kerület

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)