Medence a házban, avagy vakáció a saját otthonunkban!

Mind szebb és szebb a tavasz, egyre melegebb van, és ilyenkor elgondoljuk, hogy mennyire szerencsés helyzetben lehetnek majd azok, akiket a nyáron már egy medence is vár otthon. Családdal, barátokkal munka után, hétvégente is úgy érezhetjük magunkat, mintha vakációznánk. Így kicsit másképp telnének az otthon töltött percek, nem?

Legtöbbször egy kisebb kertben is örömünket lelhetjük, a lényeg az, hogy olyan tereket teremtsünk, amiben a család minden tagja meglelheti a neki megfelelő nyugalmat, vagy kikapcsolódásra alkalmas helyszínt. Az eladó medencés házak között bizony sok szépséget is felfedezhetünk, görgess és tekints meg néhányat.

A III. kerületben levő 6+1 szobás házhoz egy 720 nm-es telek is tartozik, az itt található medencébe még egy csúszdán(!) keresztül is belecsobbanhatunk.

eladó házak Budapest

A medencében, az úszás mellett akár például vízi röplabdázhatunk is, ami persze nem csak a gyerekek számára okozhat örömöt. A Pacsirtatelepen található 4 szobás ingatlan lakóit egy ilyen extra lehetőség is várja otthon!

XX. kerületi házak

Zöld fákkal beültetett területek is hangulatos perceket szerezhetnek, ha pedig elég nagy a tér, akkor a gyerekek kreativitására is bízhatjuk a játékokat. Sokszor a medence mellé jó csak úgy kifeküdni és élvezni a meleg napsugarakat. Ennek a III. kerületi otthonnak az udvara a zöld növényzettel nagyon kellemesen hat!

eladó házak III- kerület

Egy udvarban – a medence mellett – még más hatáskeltő kialakítások kivitelezésével is próbálkozhatunk. Mostanában nagyon elterjedt a kerti tó is, amely különböző kivitelezésekben is megjelenhet. Van amikor szobrok, növényzet, kövek, vagy kisebb vízesés is ki van alakítva. E Soroksáron levő ház udvarát látványosabbá teszi a két, körülbelül azonos méretű tavacska.

eladó házak Budapest

A tengerparti érzést egy festett kerítéssel és növényzettel is elérhetjük, mint ahogy ebben a Budatétényben levő ingatlan medencéjénél tették. A festés és a medence színe nagyon hasonló, így még harmonikusabb a terület.

eladó házak XXII. kerület

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

© 2024 (v2.202102)