40 millió alatt is vannak szép lakások Ferencvárosban

Összegyűjtöttünk néhány nagyon szép lakást 40 millió forint alatt a IX. kerületben!

Bár a jobb kerületekben a 40 millió forint egy olyan határ, ami alatt nehéz manapság Budapesten jó lakást találni, de mégsem lehetetlen! A IX. kerületben keresgélve például számos olyan lakást találtunk, ami gyönyörűen fel van újítva és pesti árviszonyokhoz képest elég jó áron juthatunk hozzá. Íme néhány példa.

Az első lakást a csendes, kis forgalmú Csengettyű utca egyik jó állapotú ház 5. emeletén találtuk. Ez a loggiás lakás eredetileg 2+1 szobás volt, a félszobát azonban összenyitották a konyhával, hogy egy tágas étkezős konyha álljon rendelkezésre. A nappali és a hálószoba déli tájolásának és hatalmas ablakainak köszönhetően rendkívül világosak. A néhány évvel korábbi felújítás során pedig szinte mindent kicseréltek, a nyílászáróktól kezdve a a csempékig.

További képekért, kattints a fotóra!

A válogatás következő tagja ez a második emeleti 1+félszobás téglalakás. A lakást teljes egészében felújították, még a vezetékeket is kicserélték, a helyiségekbe pedig ízléses bútorok kerültek beépítésre. Ezen kívül légkondit is beszereltek, és egy 4 nm-es, üvegablakokkal beépített erkély biztosítja a kikapcsolódást télen-nyáron.

Egy ferencvárosi új építésű társasházban kínálják eladásra az alábbi 43 nm-es, kiváló állapotban lévő, amerikai konyhás nappali + hálószobás lakást, nagy terasszal. A lakás ablakai pedig a parkosított, zöld udvarra néznek.

Érdemes egy pillantást vetni erre a lakásra is. A tágas amerikai-konyhás nappali térben sok ablak ad fényt, ennek köszönhetően napfényes, világos lakás. Az 53 m2-es, két szobás ingatlannak még egy saját terasza is van, ahonnan akár ki is sétálhatunk a virágos udvarba.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij a határhoz menne - Putyin túl korán örült?

Zelenszkij a határhoz menne - Putyin túl korán örült?

Az orosz-ukrán háború 728. napja volt a szerdai. Esti hírösszefoglalónk.

Ismerem K. Endrét és a Jánost is, nem hiszem el, hogy ilyet tettek volna - bicskeiek a kegyelmi botrányról

Ismerem K. Endrét és a Jánost is, nem hiszem el, hogy ilyet tettek volna - bicskeiek a kegyelmi botrányról

A pedofil bicskei igazgatót fedező igazgatóhelyettes kegyelmi ügyéből hatalmas botrány lett. Mit szólnak ehhez a bicskeiek? Kiderül a videóból.

Már megint mi lelte a forintot?

Már megint mi lelte a forintot?

Felemás napon van túl az árfolyam.

Nyitva a pályázat: földeket ad el az állam

Nyitva a pályázat: földeket ad el az állam

Jellemzően kisebb földeket árulnak.

© 2024 (v2.202102)