40 millió alatt is vannak szép lakások Ferencvárosban

Összegyűjtöttünk néhány nagyon szép lakást 40 millió forint alatt a IX. kerületben!

Bár a jobb kerületekben a 40 millió forint egy olyan határ, ami alatt nehéz manapság Budapesten jó lakást találni, de mégsem lehetetlen! A IX. kerületben keresgélve például számos olyan lakást találtunk, ami gyönyörűen fel van újítva és pesti árviszonyokhoz képest elég jó áron juthatunk hozzá. Íme néhány példa.

Az első lakást a csendes, kis forgalmú Csengettyű utca egyik jó állapotú ház 5. emeletén találtuk. Ez a loggiás lakás eredetileg 2+1 szobás volt, a félszobát azonban összenyitották a konyhával, hogy egy tágas étkezős konyha álljon rendelkezésre. A nappali és a hálószoba déli tájolásának és hatalmas ablakainak köszönhetően rendkívül világosak. A néhány évvel korábbi felújítás során pedig szinte mindent kicseréltek, a nyílászáróktól kezdve a a csempékig.

További képekért, kattints a fotóra!

A válogatás következő tagja ez a második emeleti 1+félszobás téglalakás. A lakást teljes egészében felújították, még a vezetékeket is kicserélték, a helyiségekbe pedig ízléses bútorok kerültek beépítésre. Ezen kívül légkondit is beszereltek, és egy 4 nm-es, üvegablakokkal beépített erkély biztosítja a kikapcsolódást télen-nyáron.

Egy ferencvárosi új építésű társasházban kínálják eladásra az alábbi 43 nm-es, kiváló állapotban lévő, amerikai konyhás nappali + hálószobás lakást, nagy terasszal. A lakás ablakai pedig a parkosított, zöld udvarra néznek.

Érdemes egy pillantást vetni erre a lakásra is. A tágas amerikai-konyhás nappali térben sok ablak ad fényt, ennek köszönhetően napfényes, világos lakás. Az 53 m2-es, két szobás ingatlannak még egy saját terasza is van, ahonnan akár ki is sétálhatunk a virágos udvarba.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)