Kincsek a Fertő tó körül

A világörökség részeként számon tartott Fertő tó kapcsán sajnos kevesebb a hír, mint a többi nagy tavunkról. Számtalan cikket olvashatunk, balatoni vagy Tisza-tavi villákról, eladó nyaralókról. De mi a helyzet a “második legnagyobb tavunk” hazai – igazi bringás paradicsomként ismert – partszakaszának környékén? Most utánajártunk.

Bár két ország osztozik a tavon, és a nagyobb rész Ausztriába nyúlik, a Fertő tó élővilágát, természeti kincseit egységesen Nemzeti Park védi.  A Soprontól nem messze elterülő tó nagy része tehát ma már az Ausztriai oldalon található, de ez az elhelyezkedés remek lehetőség is egyben, hogy akár átugorjunk a szomszédba egy kis kirándulásra, vásárlásra. Az aktívan pihenni vágyók számára egyébként is számtalan lehetőséget nyújt a környék, ez ugyanis Közép-Európa egyik legnépszerűbb kerékpáros célpontja.

A tó egyik népszerű településén, Fertődön kínálják eladásra ezt a jelenleg vendégházként üzemelő családi házat. A jelenleg 8 férőhelyes ingatlanhoz 3 terasz, és az udvarban 40 köbméteres medence és 1000 m2 termő gyümölcsfákkal beültetett kert tartozik. Alkalmas lehet baráti társaságoknak, nagyobb családoknak, vagy befektetésnek.

Fertőszentmiklóson egy csendes utcában eladó ez a luxuskivitelű nagyméretű családi ház.  10 férőhelyes finn szauna, gőzkabinnal felszerelt fürdőszoba  A ház 2 éve teljes felújításon esett át, így többek között 3 kandalló, klíma, és riasztó is beépítésre került. A ház alsó szintjén pedig nagyméretű társalgó, 10 férőhelyes finn szauna, gőzkabinnal felszerelt fürdőszoba található.

Szintén Fertődön található ez a közel 150 nm-es családi ház teljes berendezéssel. A házon belül 2 fürdőszoba és 2 konyha található, így több generációnak is lehetőséget nyújt az egymás mellett éléshez. A gyümölcsfákkal teli kertben pedig egy épített medence is helyet kapott.

Végül Hidegség községben is találtunk egy szép, Fertő tóra néző panorámával rendelkező családi házat.
A rendezett, parkosított telken álló öt szobás családi ház tágas, világos nappalijához kapcsolódik a télikert és a terasz, ahonnan egyedülálló, közvetlen tóparti panoráma tárul ház lakói elé.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)