Új otthonok családoknak, gyönyörű környezetben!

Azok a családok akik új otthont keresnek Budapesten és környékén, bizony nincsenek könnyű helyzetben. A legtöbb pár – főleg a kisgyermekesek – számára az otthont körülvevő környezet is kiemelten fontos.  Amellett, hogy igyekszünk minél jobb műszaki és esztétikai állapotú lakást keresni, az sem mindegy, hogy délutánonként, hétvégente hol kapcsolódunk ki, hol játszunk a gyermekünkkel.

Elhoztunk most olyan új építésű otthonokat Budapestről és környékéről, ahol az építkezés során – a minőségi kivitelezés mellett – a szép környezet is fontos szempont volt.

Az Újpesten épülő Metrodom Panoráma társasháza, a csodás városi panoráma mellett nagyszerű lehetőségeket nyújt a családok számára. Az épületet körülvevő sétálótér illetve modern játszótér egyaránt kínál lehetőséget a pihenésre, a kikapcsolódásra. A téren pedig bolt, fitneszterem, kávézó és egyéb üzletek is a lakók kényelmét szolgálják. A növényekkel beültetett társasház kínálatában a garzonlakásoktól kezdve a nagyobb, panorámás lakásokig mindent megtalálunk.

Az Erkel Residences társasház ideális lehet azoknak a családoknak, akiket a munkájuk a belvároshoz köt, azonban hangulatos, nyugodt környéken képzelik el az életüket. A Kálvin tértől mindössze 2 percre épül a két szép lakótömbből álló ház, ahol a fő szempont a kényelem és a nyugalom volt, hogy tökéletes családi otthon válhasson belőlük.
A belső kertes épület környékén sokféle hangulatos kávézó és étterem várja a munka után megpihenni és kikapcsolni vágyókat, a bölcsődék, óvodák és játszóterek pedig a közelben helyezkednek el.

A Tópark lakópark a főváros nyüzsgésétől csupán 10 perces autóútra, a Törökbálinti-tó mellett található, ahol a zöld környezet és a víz közelsége gondoskodik a nyugalomról. Ráadásul a város a városban jellegének köszönhetően, minden karnyújtásnyira található beleértve az óvodát, bölcsődét vagy a szabadidős központot is. A változatos lakáskínálatban pedig a kisebb és nagyobb családok is egyaránt otthonra találhatnak itt.

A kisgyermekesek által igen kedvelt pesti kerületben, a XIV. kerületben épül a Paskal Rose lakópark. Innen csupán 5-10 perces gyalogos távolságában több közlekedési csomópont is található.
Előnye, hogy itt a zöldövezeti nyugalmat és a nagyvárosi életmódot egyszerre élvezheti.
A szabadidő egészséges eltöltésére számos lehetőség nyílik a közelben, mint például a kerékpárút, gyógy- és strandfürdő, vagy sportpálya.

A Gesztenyés lakókert Bicske város belterületi lakóövezetben épül, ahonnan főváros vonattal és autóval is rövid időn belül elérhető.  Az épületeket zárt zöld, fás kert veszik körbe, ahol játszótér is kialakításra kerül a kicsik számára.

A közelben vasútállomás, oktatási intézmények, bevásárlási lehetőség és uszoda is található. A lakások változó alapterületűek, így mindenki megtalálhatja a neki legideálisabb elrendezést és méretet, illetve mindegyik otthon rendelkezik erkéllyel, melyek mérete lakásonként eltérő.

Napjaink egyik kedvenc kerületében, a XIII. kerületben, épülnek a Duna Terasz Premium lakásai. A Foka-öböl melletti teraszház  hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal várja leendő lakóit.  Autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető lakóház kínálatában még akad eladó lakás akár családok részére is.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)