Esőben is a kertünkben!

Egy szép télikert egész évben jó szolgálatot tesz, akár pihenésről, akár baráti összejövetelekről van szó, itt az időjárás nem szólhat közbe. Olyan rossz idő sem, amilyen mostanság van.

Gyönyörű erkélyeket és teraszokat már többször mutattunk, hogy nyár előtt gyűjtsünk néhány ötletet.

Egyelőre az időjárás azonban nem engedi, hogy túl sok időt töltsünk a szabadban. Szerencsés helyzetben vannak azok, akiknek ebben a nem túl meleg, de annál csapadékosabb időben is akad egy hely az otthonukban, ahová ilyenkor elvonulhatnak kikapcsolódni és kicsit még a szabadban is érezhetik magukat.

Mai összeállításunkban gyönyörű télikertes otthonokat hoztunk el!

Ennek a szentendrei háznak a teraszából választottak le egy részt üveggel, ahol a fűtésről is gondoskodtak, így a hidegebb napokon is tökéletes. Jó időben pedig ott a terasz másik fele, így egész évben adott a lehetőség a kikapcsolódáshoz.

Budapesten a Szépvölgyi dűlőn, gyönyörű zöldövezetben épült ez a panorámás családi ház. A hozzá tartozó üveges téli kert itt telitalálat volt. Legyen szó téli hóesésről, vagy esős tavaszról itt mindig gyönyörködhetünk a panorámában, sőt, a házat körülvevő erdőben is.

Egészen egyedi ennek a budafoki családi háznak a hatalmas télikertje. Az óriási üveggel borított teraszt, otthonosan berendezték, így gyakorlatilag bármit megtehetünk a “szabad ég” alatt. Legyen az akár egy jó könyv olvasása egy hideg téli estén, de egy családi vacsorát sem ronthat el az időjárás egy nyári napon.

Ennek a II. kerületi családi villának is egy rész gyönyörű, üveggel borított. Jó ötlet egy nappali részt kialakítani a téli kertben, így igazi közösségi teret hozhatunk létre az egész családi számára, ami nappal fényben úszik, az esti fények pedig nagyon hangulatossá teszik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)