Győr: belvárosi kényelem, Duna-parti nyugalom

Ma Győr az egyik legkedveltebb magyar nagyváros, egyre több fiatal pár és család tervezi itt az életét. Az egyetemek, a jó munkalehetőségek és a kellemes, szép városkép, illetve a határ közelsége sokakat vonz a városba.

Győr említett népszerűsége a lakáskínálaton is meglátszik: nehéz manapság megfelelő ingatlant találni annak, aki itt keres otthont. Akadnak azonban olyan nagyszerű lehetőségek, mint a Rakpart 22 új építésű lakásai, ami elhelyezkedésének és kivitelezésének köszönhetően egészen egyedülálló ajánlatot jelent a győri ingatlanpiacon.

A társasház egyik hatalmasa előnye, a kiváló elhelyezkedés. Győr egyik legkedveltebb városrészén, a Móricz Zsigmond rakparton épülnek a lakások. Nem véletlenül olyan népszerű a környék, hiszen innen minden könnyen elérhető, a sétálóutca csupán 5 percre, az Egyetem és a vasútállomás pedig 10 percnyire található. Az átlagos belvárosközeli otthonokkal ellentétben, itt a Duna part mentén a kikapcsolódás is biztosított.

Még az idén nyáron, azaz rövidesen 108 lakást adnak át, így szinte várakozási idő nélkül kínál ez a ház remek lehetőséget családoknak és befektetőknek egyaránt.  A modern épületet gyönyörű, parkosított zöld kert veszi körbe, így aki itt keres otthont az tökéletes harmóniában élhet a környezettel.

A Rakpart22 igényes, változatos alaprajzú 60-80 négyzetméteres lakásai között mindenki megtalálhatja az ízlésének, elvárásaink legmegfelelőbb otthont. Valamennyi lakáshoz nagy méretű erkély kapcsolódik, amely tökéletes pihenési lehetőséget nyújt az itt lakók számára.

A praktikum és magas minőség mellett, az energiatakarékos szempontok is nagy szerepet játszottak a tervezéskor. A beépített anyagoknak és a korszerű technológiáknak köszönhetően, mint a 3 rétegű hőszigetelő üvegezés, az új otthonok üzemeltetése is rendkívül gazdaságos.

A családoknak számára nem csak a kedvező elhelyezkedés és a nyugodt környezet miatt lehet vonzó, hanem mert e lakásoknál a csok támogatások igénylésére is van lehetőség. A párok, családok mellett, a befektetők is megtalálhatják számításaikat, ha itt vásárolnak lakást. Az Egyetem közelsége és a nagyszerű közlekedésnek hála egy itt vásárolt lakás, biztos és értékálló, nagy hozamú befektetésnek ígérkezik.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Az orosz-ukrán háború 881. napja volt a keddi. Mi történt az elmúlt órákban?

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

54 hektáros falu lesz a magyar csapat otthona is.

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

A 29. héten kifejezetten csendesen alakultak a nézettségi adatok, azonban így is kisebb meglepetés született.

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Leszállítanak három Leopardot kedden a magyar honvédségnek.

© 2024 (v2.202102)