Jót, jó áron Rákospalota központjában

A XV. kerület szívében, Rákospalotán az Önkormányzattal szemben épül egy remek közlekedéssel megáldott, a Váci úti irodákhoz is közel eső, emberléptékű új társasház, melyet tapasztalt, megbízható kivitelező kínál, ráadásul nem elrugaszkodott áron. Mi több: most nyári, akciós kedvezményekkel.

Tudta, hogy Rákospalota gyönyörűen megújult központja mennyire közel van a városhoz? A Városliget 7 perc, az Árpád híd 9 perc autóval, a tízezreket foglalkoztató Váci úti irodák jobbára ennél is közelebb vannak – így a lakáskiadásban gondolkodóknak is ideális a hely. Közel esik az M3-as és az M0-s autópálya is, így a vidéki rokonság látogatása, vagy a kirándulások-nyaralások sem azzal kezdődnek, hogy egy órát tölt az ember az autóban, mire kivergődik a városból.

Rákospalota főként családi házas és új építésű, sok zöldfelülettel bíró központja, az itt lévő lakások pedig élhetőbb, jobb és szebb is sokak szerint, mint a nagyon felkapott, jelentősen dráguló újpesti városrészek. De ez a helyszín közösségi közlekedéssel is igen gyorsan elérhető: a közeli, sétatávolságra lévő vasútállomásról mindössze 13 percnyi vonatút a Westend! De a 3-as metró újpesti végállomása is 7-9 percnyi buszozással elérhető.

A környék, mivel egy kellemes városrész központja, így rendkívül jól ellátott: közvetlen közelben van Kormányhivatal, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, óvoda, általános és középiskolák. Mindemellett három óriási bevásárlóközpont van pár percnyire, a Pólus Center, az Ázsia Center, valamint az Újpesti Stop Shop. Ezekben külön-külön is minden szolgáltatás elérhető. Kikapcsolódásra pedig a közelben van a Halassy Olivér uszoda, a jégcsarnok, a Budai 2. Stadion és számos játszótér.

A Rákospalota központjában, a Hubay Jenő térnél épülő, jövő tavaszra elkészülő, még a kedvezményes 5%-os ÁFA -tartalommal és fizetési ütemezéssel megvásárolható új épülettömbök lakásai, kellemesen, szellősen beépülő zöld telken, nagy kerttel, jó benapozottsággal várja a vásárlókat.

Most meg is nézhető az építkezés, hiszen a Hubay Garden Társasház projekt nyílt napot tart, amelyre mindenkit szeretettel várnak. A nyílt napon résztvevők, amennyiben a helyszínen regisztrálják érdeklődésüket, a Hubay Garden lakásainak árából most további 1 millió forint rendkívüli kedvezményt kapnak.

A nyílt nap helyszíne a Hubay Garden értékesítési irodája (1153 Budapest, Eötvös u. 1., a Hubay Gardennel szemben). 

A nyílt nap időpontja 2019. július 16. (kedd) 09:00-18:00

A kisebb lakásokból is van még választék, és ami meglepő, hogy a jó környék és a remek közlekedés ellenére az új, minőségi lakások ára érdemben nem magasabb, mint amennyit manapság egy-egy hasonló méretű, összehasonlíthatatlanul rosszabb adottságú újpesti panelért elkérnek.

Melyik panelháznak van például saját, belső zárt kertje? Hol van a lakótelepen egy mélygarázsban elektromosautó töltési lehetőség, tömbönként kis lakásszámú épületek, vagy épp a 2018-as energetikai elvárásoknak megfelelő kialakítás.

De persze nagyon lényeges az is, hogy magyar tulajdonú ingatlanfejlesztő a beruházó és a generálkivitelező vállal garanciát, mégpedig a 25 éves tapasztalattal bíró Grabarics Cégcsoport. A jó ár azért is nyújtható, mert most egyenesen a befektetőtől vehetők meg a lakások, mégpedig kedvező fizetési feltételekkel.

A beruházó tájékoztatása szerint a kiválasztott lakást most egyedi nyári kedvezmény keretében, fantasztikus árengedménnyel lehet megvásárolni. Mi több: a kedvezményes ár mellé a nyári melegre való tekintettel a lakások klimatizálását is biztosítják a most rendelő vásárlóik részére!

A cikk megjelenését a Hubay Garden beruházója és értékesítője, a Grabarics Cégcsoport támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)