Pasarét gyönyörű csodája

Pasarét mindig is az elit lakóhelye volt. Az amúgy is elegáns Budán belül is a legszebb környék, azok közt mindenképp, amelyek a városhoz is nagyon közel esnek.

Ha a legjobb környéket keresed, nekünk elhiheted: errefelé, Pasaréten megtaláltad. Azt pedig, hogy egy lakás felső kategóriás, nem csak a kivitelezése, de természetesen az elhelyezkedése is nagyban meghatározza. Pasarét tehát méltán népszerű, a maga eleganciájával, kellemes zöld környezetével az egyik legjobb budai környék.

Itt, a Budagyöngye bevásárlóközponttól 150 méterre, a Pázsit utcában bukkantunk egy gyönyörű villaépület legfelső emeltén kialakított lakásra.  Az épületben csupán 3 lakás található, melynek legfelső emeletén helyezkedik el ez az exkluzív lakás – panorámával a környékre.

A lakás egészen különleges nagypolgári életérzést áraszt, ami nem is csoda, hiszen egy ilyen budai villa egészen egyedi miliővel rendelkezik. Ezt a stílust a lakás tulajdonosai, a nemrég történő felújítás alkalmával is igyekeztek megőrizni.

Olyan élhető és kényelmes lakást alakítottak ki, mely megfelel a mai kor elvárásaink, mégis magában hordozza a könnyed eleganciát és a luxust – ez esetben a képek is magukért beszélnek.

A lakás központja egy hatalmas nappali, a maga több mint 50 négyzetméterével, hatalmas ablakaival, a lakás fénypontja.
A nappali mellett viszont további négy(!) hálószoba és két fürdőszoba is található, így nagyobb családok számára is bőven kényelmes otthon.

A tágas konyha 2 évvel ezelőtt nyerte el mai formáját, az ekkor beépített gépek és eszközök is egytől egyig prémium kategóriás darabok. Akárcsak minden más anyag és bútor, ami a lakásba beépítésre került.

A lakás egy másik különleges pontja, ez a hangulatos erkély (lentebbi kép), ahol reggeli kávénk elfogyasztása közben, a hatalmas fák árnyéka alatt gyakran kis mókusok is előbukkannak. Kényelmes méretével, elektromos napellenzőjével tökéletes helyszíne bármely napszakban egy kis kikapcsolódásnak.

A villa gyönyörű, zöld kertje is várja az ott lakókat, mely kellően elkerített, biztosítva a privátszférát. A lakásban élők kényelméről, biztonságáról  klíma- illetve riasztórendszer gondoskodik.

Egy ilyen ajánlat egészen egyedi a piacon, hiszen csodás a környezet, budai a luxus és remek a közlekedés is: Buda egyik belvárosi központja, a metrómegállóval is bíró Széll Kálmán tér autóval, villamossal vagy biciklivel is 10 percnyire van. A minőségi élet kedvelőinek, családoknak tökéletes választás.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Az Országgyűlés elfogadta a köztársasági elnök nyilatkozatát. 

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Húsz százalék fölötti átlagos hozam, rekord összegű befizetés és kifizetés - ez a nyugdíjpénztárak 2023-as mérlege. A tagság viszont egyre csak öregszik.

© 2024 (v2.202102)