Sasad, ahol mindig lesz kereslet a luxus iránt

Ezekben az időkben különösen felértékelődnek a minőségi, első osztályú lokációban lévő luxuslakások. Egy ilyen villát mutatunk most Sasad egyik remek részén. Itt a lakások a rosszul teljesítő piacok elől “menekülő” befektetésnek, vagy éppen a nívós életre vágyóknak sem utolsók, mégpedig fenn a “hegyen”, közel a XII. kerülethez.

Ha nehezebb idők jönnek, a tehetősebbek szeretnék jó helyen tudni a pénzüket, hogy az biztonságban legyen akkor is, ha mondjuk a tőzsdék vagy a vállalati befeketések kockázatosabbá válnak. Ezúttal a luxusotthont, vagy elsőosztályú befektetést keresőknek, ilyen irányban nézelődőknek hoztunk egy ajánlatot, méghozzá Buda egyik legnépszerűbb részéről, Sasadról, onnan is a XII. kerület közvetlen szomszédságából, a legjobb, hegyvidéki részről.

Buda egyik igen elegáns környezetében tehát, a Márton Áron térhez közel, a Sasadi út vége felé készült el mára azinte teljesen a Sasadi 176 társasház exkluzív épülete, melyben – luxus fogalmát helyesen értelmezve – mindössze 5, kellően tágas lakás kerül kialakításra. A modern épületet, intim, fákkal övezett közös kert öleli körbe, mely gondoskodik a lakók teljes nyugalmáról.

A Sasadi 176 lakáskínálatában vásárolhatunk földszinti, kertkapcsolatos lakást, nagy erkélyes első emeleti lakásokat, illetve a második emeleten egy exkluzív nagy teraszos, jakuzzis, privát tetőterasszal rendelkező “penthouse” jellegű lakást is.

A projekt előnyét a nagyszerű elhelyezkedése és kialakítása mellett egyértelműen a magas minőségű építészeti megoldások jelentik. A lakásokban a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, illetve padlófűtés kombinációját alkalmazzák, valamint az üvegezés során háromrétegű hőszigetelő anyagot használtak.

Ajánljuk azoknak az otthonkeresőknek, akik exkluzív környéken, modern luxuslakásban szeretnének élni és érdemes annak is alaposabban megnéznie, aki magas hozamot biztosító, értékálló befektetést keres.

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)