Kertvárosi hangulat a belvárostól 20 percre!

Lakásvásárláskor az elsődleges szempont természetesen a környék, hiszen nem mindegy mennyit kell utazni míg a belvárosba jutunk, vagy hova mehetnek ki a gyerekek játszani. Sokan azt gondolják, hogy jó környéket a kertvárosi hangulatot és jó lakást csak nagyon magas áron kaphatunk, ha pedig mégis találnak egy egyet kedvező áron, akkor az biztos egy órányira lesz a belsőbb részektől. Mi azonban találtunk kivételt.

Jó környéken jó lakás szerencsére nem csak nagyon drágán van! Létezik Budapestnek olyan része, ami gyönyörű zöld kertvárosias környezetet kínál, de a belváros is 20 perc tömegközlekedéssel elérhető. Hoztunk egy olyan projektet, ahol a jó környék és a jó minőségű új lakás kéz a kézben jár.

Itt a Paskal Fürdő és a Mogyoródi úti sportpálya szomszédságában, családi házas környezetben épül a Paskal Rose társasház. Mint említettük, a kikapcsolódási lehetőséget helyben is találunk a strandfürdőnek, a közeli sportpályáknak és a Rákos-patak közelségének köszönhetően. A belváros nyújtotta lehetőségekről sem kell lemondanunk, hiszen innen 15 perc az örs vezér téri metró és 20-20 perc a Keleti Pályaudvar vagy a Mexikói út és a Városliget. De helyben is minden megtalálható.

Ebben az idilli környezetben épül a Paskal Rose, mely  két, három illetve négy szobás erkélyes lakásokat kínál. Családok számára a 3-4 szobás lakások tökéletes választásnak bizonyulnak, ez a környék számukra pedig a lehető legjobb választás.

Fiatal párkonak és egyetemistáknak is érdemes szétnéznie. Innen a BGE Pénzügyi kara és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) is alig 10-20 perc alatt elérhető. A közeli tömegközlekedési csomópont pedig lehetővé teszi, hogy az éjszakai szórakozásról vagy a hétvégi belvárosi kikapcsolódásról se kelljen lemondani.

Plusz pont, hogy az autók tárolása miatt sem kell aggódni, az épület mélygarázsában 155 hely áll rendelkezésére.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)