Vár a Balaton legszebb kikötője!

A magyar tenger a szívünknek talán legkedvesebb nagy vízfelület, a többségünknek számos szép gyermekkori, fiatalkori emléke kötődik a Balaton nyaraihoz. De mi lenne, ha ezúttal saját prémium lakásunk ablakából nézhetnénk le arra a kikötőre, akár saját hajónkra.

A Balaton a te szívednek is a legkedvesebb vízpart? Sok szép gyermekkori emlékkel? Mi lenne, ha az álom valóra válhatna: saját penthouse lakásod hatalmas, jacuzzis teraszáról nézhetnél le a balatonszemesi kikötőre, ahol saját vitorlásod is ringatózhat a vízen! Mindez Budapest belvárosától akár egy és egynegyed órányira. És ráadásul akár egy átlagos budai lakás ára elegendő lehet ezen álom beváltásához!

Ahhoz, hogy esetleg saját hajónk ringatózó sziluettjét nézzük, nem is kell tehát lottó ötös, elég, ha az átlagnál egy kicsit jobban élünk. Azaz, ha jók az anyagi lehetőségeink, akkor meg is engedhetjük magunknak ezt a luxust. Mutatjuk is, mire gondoltunk. De nem árt sietni, kevés már a szabad lakás!

Balatonszemes kikötője mellett, a Marina Sétány Penthouse új, modern és látványos, már épülő tömbjében a fenti álom most luxus-szinten, könnyedén meg is valósítható, hiszen itt egy egészen egyedi, jachtot mintázó formavilágú társasház épül. E ház tágas terasszal bíró, a Balatonra szuper panorámát nyújtó penthouse jellegű lakásai várja még néhány új lakóját. Fontos, hogy a kényelem itt új értelmet kap: itt a legtöbb szolgáltatás közel van.

 

A Marina Sétány Penthouse egy dupla épületszárnyú ház, összesen 52 lakással, melyekből 16 penthouse jellegű. Ezek hatalmas üvegfelületekkel és teraszokkal csábítanak, méghozzá a hatalmas erkélyeken beépített jacuzzik is lesznek! A dupla-szárnyú épületet folyosó köti össze, és természetesen lifttel juthatunk el minden emeletre.

Az épület magas minőségű kivitelezés iskolapéldája. Az otthonok a legmodernebb hő- és hangszigetelést, magas minőségű nyílászárókat, sőt, talajszondás-hőszivattyús energiaellátást kapnak. Ez pedig igen alacsony rezsijű fűtés-hűtési rendszert jelent, valamint korszerű, részben távvezérelhető gépészeti rendszerek lesznek a maximális kényelem érdekében.

Egy ilyen kiemelkedő minőségű lakóház esetén már elvárható, hogy a háznak saját úszómedencéje legyen, és lesz is. De az a fejlesztő kreativitását dicséri, hogy gyerekmedence, szép kertet álmodott a házak közé, mi több: napozóterasz és belső sétány is lesz (A kültéri napozó, azaz a medencéhez tartozó kertrész egy méterrel magasabb lesz, így biztosítva az intimitást.)

Fontos az is, hogy – mint említettük – kívülről különleges lesz az épület: az otthonokhoz tartozó nagy és napos teraszok, valamint ferde mellvédek egy elegáns, hófehér jachtot formáznak majd.

A cikk megjelenését a lakások forgalmazója támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)