A körúthoz közel, egy megújuló városrészen

Nem szeretne messze költözni a városközponttól, de a belső részek csillagászati, 70-100 milliós újlakás árai visszatartják? Költözzön olyan új építésű házba, amely a tetőtől-talpig megújuló Józsefvárosban található, a város központi részeitől, például a körúttól és a 4-es metrótól is sétatávolságra!

A megújult Mátyás tér, Teleki tér és II. János Pál Pápa tér sem csak rengeteg minőségi, frissen átalakult, modern utcabútorokat vagy zöldfelületet adnak, hanem ez utóbbi, a II. János Pál Pápa tér pár éve épült metrómegállóval is büszkélkedhet. Így hát a város minden pontja szinte karnyújtásnyira lesz innen. Vidékre sokat járóknak: a Keleti Pályaudvar 10, a Kelenföldi 20 perc alatt elérhető, de az autósok élete is könnyebb itt, mint pár megállóval beljebb. De sétatávolságra van a 4-6-os villamos és a 9-es busz is.

Itt gombamód szaporodnak az új építésű házak, és a régebbi házak többsége is jól karbantartott, vagy rövidesen felújításra kerül. Nézzük is, mi épült mostanság erre?

A kis, csendes utcában, a Homok utcában akad egy rövidesen beköltözhető új ház, amelynek már csak néhány szabad lakása van. Mégis, érdemes ezt megnéznie azoknak, akik a lehető legjobb ár-érték arányt keresik ma a pesti oldalon, méghozzá a belvárosias részeken.

 

A magas technikai színvonalú, igényes új építésű lakások közt még vannak eladó 40-50 négyzetméteres két szobás lakások.

Lényeges tehát, hogy a ház környékének rehabilitációja folyamatosan, ütemesen zajlik, ennek következtében az elkövetkező években jelentős további árnövekedés várható, azaz kiváló befektetés lehet egy ilyen új otthon errefelé.

Ezen túl magas színvonalú, modern fűtés- és hűtésrendszerrel (hőszivattyúval), valamint igényes gépészettel is fel lettek szerelve a lakások, melyek minden mai elvárásnak megfelelnek. Mi több, e projektnél az értékesítők új akciót indítottak, melynek lényege, hogy a vásárlóikban tudatosítsák a hőszivattyús technológia valódi előnyét a hagyományos fűtési és hűtési rendszerekkel szemben. Bizonyítékaként, hogy mennyire hisznek ebben a technológiában azon vevőik számára, akik ezt igénylik, 3 évre átvállalják a fűtési számla fizetését – mondta el a beruházó. Őket ugyanis az elmúlt év tapasztalatai is megerősítették a hőszivattyús rendszerek előnyeiben.

A ház földszintjén e mellett külön megvásárolható parkolóhelyek és tárolók, valamint egy csendes üzlethelyiség is lesz.

Fontos továbbá, hogy a ház közvetlen környezetében óvodák és iskolák, üzletek, éttermek és kávézók, és egy igen magas színvonalú, közelmúltban felújított, nagy, központi orvosi rendelő is található. A közeli Blaha Lujza téren számos bevásárlási lehetőség, de ugyanígy a Corvin sétányon is éttermek, fitness terem, bevásárlóközpont és mozi is várja a kerület lakóit.

A cikk elkészültét a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)