Modern, belváros közeli, fiatalos: ilyen Ferencváros

Ha valaki Pesten manapság a legjobb, még megfizethető, de bizonyítottan jó környéket keresi, méghozzá a belvároshoz közel, annak az egyik legjobb választás Ferencváros. Ennek rehabilitációja már a kilencvenes évek eleje óta tart, így sokkal jobb helyzetben van, mint más, még egyelőre akár hosszú éveken át „erősen átalakulóban lévő” kerületek.

A IX. kerület, azaz Ferencváros tehát nem „átmeneti kerület” ma már: az új építések és a felújított házak egymást érik, nincsen sok „fehér folt”, nincsen sok igazán rossz ház a kerületben. Mégis a metró, a Lurdy ház és a körút (4-6-os villamosok), valamint a Nemzetvédelmi Egyetem új Campusának (és persze többek közt az Orvosi és a Közgáz) közelsége az egyik legélhetőbb, fiatalos és modern környékké teszi a Haller utca és az Üllői út közti részt.

Itt a Ferencváros szívében, frekventált, rehabilitált, dinamikusan fejlődő környezetben leltünk rá erre a már épülő 31 lakásos házra, amely még akár az kedvezményes, öt százalékos lakásáfával is elcsíphető.
A legmodernebb eszközökkel, a modern, fiatal, vagy fiatalos lakók elvárásainak megfelelően készül az épület – ígéri a fejlesztő. A Ferencváros Residence otthonait azoknak ajánlják, akik családias, meghitt környezetre vágynak, de mégsem akarják elszakítani magukat a belváros nyújtotta előnyöktől.

Jelentős pozitívuma az épületnek a viszonylag kis lakásszám, valamint az, hogy praktikus elosztású nappali + 1 hálószobás lakások közt válogathatunk, illetve akad itt egy 9. emeleti penthouse lakás is. Az otthonokba természetesen ebben a minőségi kategóriában már a legszebb, tartós burkolatok és szaniterek választhatók igény szerint.

A projekt értékállóságát garantálja, hogy az épület nem csak szép lesz, de a legmagasabb műszaki tartalommal készül: a legmodernebb hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít, nyáron pedig kellemesre hűt, így a külön több százezres a klímaberendezést sem kell beszereltetni.

Fontos az is, hogy az új társasháztól könnyű eljutni a város központjába, de a Duna part is csak pár perc sétatávolságra van. Közelben a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, és két megállónyira van a 3-as metró. Az épület átadása jövő augusztusban várható, de – mint említettük – akár garantált 5% áfával is megvásárolhatók még a lakások.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gerhard Schröder távozik a Rosznyeft igazgatóságából

Gerhard Schröder távozik a Rosznyeft igazgatóságából

A volt német kancellár bejelentette, hogy nem tudja meghosszabbítani mandátumát a Rosznyefty igazgatótanácsában.

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Minden áldott nap az észak-koreai televízióban is, hogy beszámoljon a „lázas” betegekről és az újabb halálesetek számáról Észak-Koreában.

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

A Magyar Bankszövetség szerint az Európai Unió átlagát meghaladó gazdasági növekedéshez tovább kell erősödnie a bankszektor stabilitásának.

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Mateusz Morawiecki hatodik szankciós csomagot javasol. 

© 2022 (v2.202102)