Modern, belváros közeli, fiatalos: ilyen Ferencváros

Ha valaki Pesten manapság a legjobb, még megfizethető, de bizonyítottan jó környéket keresi, méghozzá a belvároshoz közel, annak az egyik legjobb választás Ferencváros. Ennek rehabilitációja már a kilencvenes évek eleje óta tart, így sokkal jobb helyzetben van, mint más, még egyelőre akár hosszú éveken át „erősen átalakulóban lévő” kerületek.

A IX. kerület, azaz Ferencváros tehát nem „átmeneti kerület” ma már: az új építések és a felújított házak egymást érik, nincsen sok „fehér folt”, nincsen sok igazán rossz ház a kerületben. Mégis a metró, a Lurdy ház és a körút (4-6-os villamosok), valamint a Nemzetvédelmi Egyetem új Campusának (és persze többek közt az Orvosi és a Közgáz) közelsége az egyik legélhetőbb, fiatalos és modern környékké teszi a Haller utca és az Üllői út közti részt.

Itt a Ferencváros szívében, frekventált, rehabilitált, dinamikusan fejlődő környezetben leltünk rá erre a már épülő 31 lakásos házra, amely még akár az kedvezményes, öt százalékos lakásáfával is elcsíphető.
A legmodernebb eszközökkel, a modern, fiatal, vagy fiatalos lakók elvárásainak megfelelően készül az épület – ígéri a fejlesztő. A Ferencváros Residence otthonait azoknak ajánlják, akik családias, meghitt környezetre vágynak, de mégsem akarják elszakítani magukat a belváros nyújtotta előnyöktől.

Jelentős pozitívuma az épületnek a viszonylag kis lakásszám, valamint az, hogy praktikus elosztású nappali + 1 hálószobás lakások közt válogathatunk, illetve akad itt egy 9. emeleti penthouse lakás is. Az otthonokba természetesen ebben a minőségi kategóriában már a legszebb, tartós burkolatok és szaniterek választhatók igény szerint.

A projekt értékállóságát garantálja, hogy az épület nem csak szép lesz, de a legmagasabb műszaki tartalommal készül: a legmodernebb hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít, nyáron pedig kellemesre hűt, így a külön több százezres a klímaberendezést sem kell beszereltetni.

Fontos az is, hogy az új társasháztól könnyű eljutni a város központjába, de a Duna part is csak pár perc sétatávolságra van. Közelben a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, és két megállónyira van a 3-as metró. Az épület átadása jövő augusztusban várható, de – mint említettük – akár garantált 5% áfával is megvásárolhatók még a lakások.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)