Szépség a Mercedeshez és Pesthez is közel

Kecskemét mellett, nem messze a Mercedes gyártól keresgéltünk házat. Nagyon jó áron leltünk egy kis gyöngyszemre Kerekegyházán.

Mindenki vágyik egy helyre, ahova egy kicsit visszavonulhat, ahol a hétköznapok fáradalmait kipihenheti. Hogy milyen legyen ez a hely?! Csendes, békés és vegye körbe gyönyörű környezet. Mi most megtaláltuk a harmónia és a nyugalom szigetét!

Egy bájos nádtetős házikó, hozzá tartozó gyönyörű tanyával sokak álma. Noha nem is az egész életüket de hétvégéiket, a szünidőt sokan töltenék egy ilyen varázslatos helyen.
Az Alföld szívében, Kerekegyházán bukkantunk erre a szép kis házra, hozzá tartozó tanyával.

A Budapest déli M0-ás gyűrűjétől alig egy órára, a Daimler (Mercedes) kecskeméti gyárától pedig 20 percre fekvő település egészen egyedi természeti adottságokkal rendelkezik. Itt, a városhatárában húzódik meg a Kiskunsági Nemzeti Park. De nem csupán a környék, a telek és a ház is mesébe illő!

családi ház

A ház újszerű letisztult külsővel bír, mégis magán hordozza a régi hagyományok stílusjegyeit, mint például a nádtetőt, amely napjainkban ismét nagy népszerűségnek örvend. Amellett, hogy nagyon látványos, számos előnye ismert mint, a remek hőszigetelő képessége vagy az ellenállósága.

A hét szobás ház két lakószinttel rendelkezik, ezen kívül pince és garázs is tartozik hozzá, amely különálló épületben kapott helyet. Ami a belső tereket illeti, ezt is nagyon ízlésesen alakították ki. A lakóteret gyönyörű faburkolatokkal díszítették, amelytől egységessé válik az egész tér. A tágas, fényes nappali központi szerepet tölt be, ahova egy szép kis cserépkályhát is tettek, mely igazi ékköve az egész háznak.

Az alsó és a felső szinten is található egy-egy szépen felújított kádas fürdőszoba, illetve több hálószoba. A házhoz tartozik egy hangulatos előterasz is, ami tökéletes helyszíne lehet akár egy családi összejövetelnek, vagy csupán egy reggeli elfogyasztásának.

Ebben a környezetben teljes nyugalomban pihenhetjük ki magunkat, ha azonban aktívabb szórakozást keresnénk, pár percre találjuk a környék kedvelt szállodáját, ahol színvonalas étterem, wellness és különböző lovas programok várják az odaérkezőket.
Tökéletes választás mindazoknak, akik a nagyvárosoktól elérhető távolságban keresnek egy kellemes helyet, ahol pihenhetnek. Egy olyan helyet, ahol egy kisebb gazdaságot is létrehozhatnak, hiszen a telek mérete ezt is lehetővé teszi. Valamint azok számára, akik befektetnének és szívesen foglalkoznának vidéki turizmussal.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)