Különlegesség Újbudán, csak igényeseknek

Tőlünk nyugatabbra, a menő nagyvárosokban egyre gyakoribbak a különleges, egyedi és nívós épületek, melyek nem csak egyszerű kockát formáznak. Most mi is ráleltünk egy ilyenre Újbudán.

E különleges épületek nem olvadnak bele a tájba, nem állnak be a sorba, hanem kitűnnek, legtöbbször ikonikussá válnak. És ki ne szeretne egy ilyen szép, díjnyertes házban lakáshoz jutni?

Nem is meglepő ezek után, hogy Újbudán, a Dunától és a Kopaszi-gáttól egyaránt sétatávolságban épülő Elite Park lakásai 85%-ban már elkeltek. Nézzük mit kap, aki még lecsap az utolsó néhányra!

Számtalan irodaépületet és lakóparkot építettek a fent említett környéken, a fejlődés pedig továbbra sem áll meg. Jó példája ennek az is, hogy errefelé kapott otthont tehát a város egyik legkiemelkedőbb új építésű projektje. A lakópark egyik előnye, hogy az ideköltözők kellemes, nyugodt környezetbe térhetnek haza, de számukra a belváros is gyorsan elérhető.

A beruházás első ütemében egy U alakú épület készül, négy lépcsőházzal, összesen 268 lakással, mely egy elismert építésziroda tervei alapján készült.

Az Elite Park külsőjében is eltér a megszokottól homlokzata, kialakítása és színei is egyedi és igényes megjelenést kölcsönöznek neki. Az épületek között az átlagosnál nagyobb távolságot terveztek, mely kellemes térérzetet és sok napfényt biztosít.

A változatos méretű és elrendezésű lakáskínálatból bárki megtalálhatja álomotthonát, legyen szó kertkapcsolatos, tetőteraszos vagy erkélyes lakásról. A vásárlóknak pedig ajándékként járnak a kültéri klíma egységek és redőnytokok esztétikus lemezborítása. Lehetőségük van arra is, hogy automatizált, távolról vezérlehető épületgépészeti rendszert igényeljenek új otthonaikba.

Az épület földszintjén, a kertkapcsolatos lakások mellett, üzlethelyiségek és tárolók kerülnek kialakításra, az autóbeállók pedig a pinceszinten kapnak helyet. A beépítetlen területeken zöld felületek biztosítanak kellemes környezetet a lakók számára. Ezen kívül a Budafoki út felől 40 m széles zöld védősáv biztosítja majd a pihenni vágyó lakók kényelmét.

Nem csak álomotthonok várják a vásárlókat, de remek befektetési lehetőséget is kínál a beruházás, köszönhetően többek között az egyetemek, munkahelyek közelségének és a magas minőségű kivitelezésnek.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

© 2024 (v2.202102)