Különlegesség Újbudán, csak igényeseknek

Tőlünk nyugatabbra, a menő nagyvárosokban egyre gyakoribbak a különleges, egyedi és nívós épületek, melyek nem csak egyszerű kockát formáznak. Most mi is ráleltünk egy ilyenre Újbudán.

E különleges épületek nem olvadnak bele a tájba, nem állnak be a sorba, hanem kitűnnek, legtöbbször ikonikussá válnak. És ki ne szeretne egy ilyen szép, díjnyertes házban lakáshoz jutni?

Nem is meglepő ezek után, hogy Újbudán, a Dunától és a Kopaszi-gáttól egyaránt sétatávolságban épülő Elite Park lakásai 85%-ban már elkeltek. Nézzük mit kap, aki még lecsap az utolsó néhányra!

Számtalan irodaépületet és lakóparkot építettek a fent említett környéken, a fejlődés pedig továbbra sem áll meg. Jó példája ennek az is, hogy errefelé kapott otthont tehát a város egyik legkiemelkedőbb új építésű projektje. A lakópark egyik előnye, hogy az ideköltözők kellemes, nyugodt környezetbe térhetnek haza, de számukra a belváros is gyorsan elérhető.

A beruházás első ütemében egy U alakú épület készül, négy lépcsőházzal, összesen 268 lakással, mely egy elismert építésziroda tervei alapján készült.

Az Elite Park külsőjében is eltér a megszokottól homlokzata, kialakítása és színei is egyedi és igényes megjelenést kölcsönöznek neki. Az épületek között az átlagosnál nagyobb távolságot terveztek, mely kellemes térérzetet és sok napfényt biztosít.

A változatos méretű és elrendezésű lakáskínálatból bárki megtalálhatja álomotthonát, legyen szó kertkapcsolatos, tetőteraszos vagy erkélyes lakásról. A vásárlóknak pedig ajándékként járnak a kültéri klíma egységek és redőnytokok esztétikus lemezborítása. Lehetőségük van arra is, hogy automatizált, távolról vezérlehető épületgépészeti rendszert igényeljenek új otthonaikba.

Az épület földszintjén, a kertkapcsolatos lakások mellett, üzlethelyiségek és tárolók kerülnek kialakításra, az autóbeállók pedig a pinceszinten kapnak helyet. A beépítetlen területeken zöld felületek biztosítanak kellemes környezetet a lakók számára. Ezen kívül a Budafoki út felől 40 m széles zöld védősáv biztosítja majd a pihenni vágyó lakók kényelmét.

Nem csak álomotthonok várják a vásárlókat, de remek befektetési lehetőséget is kínál a beruházás, köszönhetően többek között az egyetemek, munkahelyek közelségének és a magas minőségű kivitelezésnek.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gerhard Schröder távozik a Rosznyeft igazgatóságából

Gerhard Schröder távozik a Rosznyeft igazgatóságából

A volt német kancellár bejelentette, hogy nem tudja meghosszabbítani mandátumát a Rosznyefty igazgatótanácsában.

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Minden áldott nap az észak-koreai televízióban is, hogy beszámoljon a „lázas” betegekről és az újabb halálesetek számáról Észak-Koreában.

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

A Magyar Bankszövetség szerint az Európai Unió átlagát meghaladó gazdasági növekedéshez tovább kell erősödnie a bankszektor stabilitásának.

© 2022 (v2.202102)