Elegáns pesti otthon, sportos és zöld környezetben

Kertvárosias környezet, számtalan szabadidős lehetőség, valamint könnyen megközelíthető belváros egy lakóparkban. Vajon lehetséges-e ez? Sokszor elérhetetlennek tűnhet egy kellemes, zölddel teli környék annak, aki nem akar mindennap messziről ingázni Pestre, vagy nem tudja kifizetni a budai zöld kerületek magas árait. Pedig sokan álmodnak ilyen otthonról. Ezúttal Zuglóban bukkantunk ilyen helyre.
A fővárosban élő és dolgozó embereknek meglehetősen kevés lehetőségük van arra, hogy problémás szomszédoktól mentes, zöld környezetben éljék mindennapjaikat. Beleértve azt is, hogy legyen sok, színvonalas kikapcsolódási lehetőség az otthonuk környékén.

Persze mindezt megkaphatják, ha hajlandók ingázni naponta például az agglomeráció valamely kis településéről, vagy Budapesten belül ki tudnak fizetni meglehetősen magas összegeket egy kis zöldért cserébe, mondjuk Buda valamely magasan árazott kerületében.

Igaz kevés, de szerencsére akad néhány projekt, ahol a korábban felsorolt szempontokat figyelembe vették a tervezők. Mi is hoztunk egy ilyet, méghozzá a nem véletlenül népszerű XIV. kerületből.

A Paskal Garden kínálatában elegáns, élhető otthonokat találunk, ahol a város közelsége és a kertvárosias hangulat egyaránt jelen van. A Rákospatak mellett, zöld környezetben a lakók számára helyben kínál lehetőséget, a szabadidő egészséges eltöltésére többek között a szabadtéri fitness, a zölddel teli park és a kerékpárút.

Az épület külső megjelenésének tervezésekor is a harmóniára és az eleganciára fektették a hangsúlyt, így a végeredmény egy barátságos, kellemes színhasználatú és kialakítású épület, amely tökéletes összhangban van a természettel.

Hogyan képzeljük el ezt az összhangot? Az íves vonalvezetésű erkélyek, a lépcsőző épülettömeg és a könnyed üvegkorlátok mind-mind segítik a többlakásos épület, hogy tökéletesen belesimuljon a park csendes, békés környezetébe.

Az épület belső kialakítása is hasonló irányelvek alapján történt, így a hagyományos szűk lépcsőházas kialakítás helyett a közlekedő aulákat tágas, elegáns terekre tervezték.

A társasház kínálatában két,-három,- illetve négy szobás lakások kapnak helyet, változatos elrendezéssel és mérettel. Az otthonok egytől-egyig nagyméretű nyílászárókkal lesznek felszerelve, melyek nem csak napfényessé teszik őket, de kilátást is nyújtanak a hangulatos belső kertre, illetve a Rákos-patakra.


A Paskal Garden építésénél nem csak a design, hanem a fenntarthatóság is fontos szerepet játszott, ezért a legkorszerűbb anyagok és épületgépészeti rendszerek kerültek felhasználásra. Ilyenek például a magas műszaki minőségű fűtés-hűtést vezérlő termosztátok is, melyekkel a leendő tulajdonosok jelentős energiamegtakarítást érhetnek el.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba a kijevi magyar nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét.

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin Lukasenkával tárgyalt Szocsiban.

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

© 2023 (v2.202102)