Elegáns pesti otthon, sportos és zöld környezetben

Kertvárosias környezet, számtalan szabadidős lehetőség, valamint könnyen megközelíthető belváros egy lakóparkban. Vajon lehetséges-e ez? Sokszor elérhetetlennek tűnhet egy kellemes, zölddel teli környék annak, aki nem akar mindennap messziről ingázni Pestre, vagy nem tudja kifizetni a budai zöld kerületek magas árait. Pedig sokan álmodnak ilyen otthonról. Ezúttal Zuglóban bukkantunk ilyen helyre.
A fővárosban élő és dolgozó embereknek meglehetősen kevés lehetőségük van arra, hogy problémás szomszédoktól mentes, zöld környezetben éljék mindennapjaikat. Beleértve azt is, hogy legyen sok, színvonalas kikapcsolódási lehetőség az otthonuk környékén.

Persze mindezt megkaphatják, ha hajlandók ingázni naponta például az agglomeráció valamely kis településéről, vagy Budapesten belül ki tudnak fizetni meglehetősen magas összegeket egy kis zöldért cserébe, mondjuk Buda valamely magasan árazott kerületében.

Igaz kevés, de szerencsére akad néhány projekt, ahol a korábban felsorolt szempontokat figyelembe vették a tervezők. Mi is hoztunk egy ilyet, méghozzá a nem véletlenül népszerű XIV. kerületből.

A Paskal Garden kínálatában elegáns, élhető otthonokat találunk, ahol a város közelsége és a kertvárosias hangulat egyaránt jelen van. A Rákospatak mellett, zöld környezetben a lakók számára helyben kínál lehetőséget, a szabadidő egészséges eltöltésére többek között a szabadtéri fitness, a zölddel teli park és a kerékpárút.

Az épület külső megjelenésének tervezésekor is a harmóniára és az eleganciára fektették a hangsúlyt, így a végeredmény egy barátságos, kellemes színhasználatú és kialakítású épület, amely tökéletes összhangban van a természettel.

Hogyan képzeljük el ezt az összhangot? Az íves vonalvezetésű erkélyek, a lépcsőző épülettömeg és a könnyed üvegkorlátok mind-mind segítik a többlakásos épület, hogy tökéletesen belesimuljon a park csendes, békés környezetébe.

Az épület belső kialakítása is hasonló irányelvek alapján történt, így a hagyományos szűk lépcsőházas kialakítás helyett a közlekedő aulákat tágas, elegáns terekre tervezték.

A társasház kínálatában két,-három,- illetve négy szobás lakások kapnak helyet, változatos elrendezéssel és mérettel. Az otthonok egytől-egyig nagyméretű nyílászárókkal lesznek felszerelve, melyek nem csak napfényessé teszik őket, de kilátást is nyújtanak a hangulatos belső kertre, illetve a Rákos-patakra.


A Paskal Garden építésénél nem csak a design, hanem a fenntarthatóság is fontos szerepet játszott, ezért a legkorszerűbb anyagok és épületgépészeti rendszerek kerültek felhasználásra. Ilyenek például a magas műszaki minőségű fűtés-hűtést vezérlő termosztátok is, melyekkel a leendő tulajdonosok jelentős energiamegtakarítást érhetnek el.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)