Ez már majdnem a belváros, mégis jó az ár

A Corvin sétány vonzáskörzetében sok figyelemre méltó új ház épül. Közülük mutatunk most egy remek ajánlatot.

Sok magyar befektető, vagy igényes lakást kereső a csillagászati árak miatt szorul ki nemcsak az ötödik, de sokszor a VI. és VII. kerületekből is. Van viszont a városnak egy elképesztően gyorsan fejlődő belső része: ez a VIII. kerület körúthoz közel eső területe. Errefelé néztünk most szét, és meglepve tapasztaltuk, hogy a remek helyszín ellenére megfizethető kategóriába esnek az új építésű lakások is.

Ez az épülő új ház természetesen nagyszerű közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, körülbelül 10 perc sétával 2 metróvonal (3-as vonal Klinikák megálló, 4-es vonal II. János Pál Pápa téri megálló), valamint a 4-6 villamos is elérhető, de a háztól néhány méterre van a 9-es és 909-es buszok, valamint 83-as troli megállója, mellyekkel pár perc a körút és alapesetben 9-10 perc a Kálvin tér. Egy ilyen jó helyen nem is meglepő, hogy a ház közvetlen környezetében óvodák és iskolák, üzletek, éttermek és kávézók is megtalálhatók.

Igen lényeges, a kiadhatóság szempontjából is, hogy ugyancsak néhány perc sétára elérhető több neves egyetemi kar, valamint a Nokia új irodaháza. A közeli Corvin sétányon éttermek, fitnesz terem, bevásárlóközpont és mozi is van. Nem mellékes, hogy éppen a VIII. kerületben épült ki – és folyamatosan bővül – az ország legnagyobb és legmodernebb térfigyelő kamerahálózata, ezért a ház közvetlen közelében is több kamera vigyázza a lakók biztonságát.

A Baross Társasházban 44 változatos alaprajzú lakás van, a földszinten nincsenek lakások, de az első emeletiekhez saját kertrész tartozik, de minden lakó számára is elérhető majd a gyönyörű, parkosított kert. A változatos alaprajzú 1, 2, 3 és 4 szobás lakások között megtalálhatják új otthonukat az első lakásukat kereső fiatalok, a kiváló oktatási intézmények közelségét preferáló családok, és azok is, akik magas hozamot biztosító befektetést keresnek. És természetesen tároló és gépkocsi beálló is vásárolható a lakásokhoz.

Nem mellékes az sem, hogy magas színvonalú, modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások fenntartási költségei is kedvezők lesznek.

A cikk megjelenését a társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)