Budán is van élet 30 millió alatt!?

A mai ingatlanárak mellett, nem könnyű jó áron lakáshoz jutni a fővárosban főleg Budán, ami mindig is drágábbnak számított. Utánajártunk ma mit kaphatunk itt 30 millió alatt.
Sokan teszik fel maguknak a kérdést mielőtt lakáskeresésbe fognak, hogy Budán vagy Pesten szeretnének élni. Arról lehetne vitatkozni, hogy hol jobb lakni az azonban biztos, hogy mindegyiknek megvan a maga előnye. Sokan választják végül Budát a zöldebb, sokszor elegánsabb környezet, vagy a – sokak szerint -békésebb mindennapok miatt. Lakást találni jó áron azonban itt egyáltalán nem egyszerű. Sőt, mint köztudott, átlagosan jóval többet kell fizetnünk itt egy lakásért, mint Pesten. Mi megnéztük mit kapunk ma Budán 30 millió alatt!

A XI. és a III. kerületben kifoghatunk jó áron lakásokat. Ez utóbbi lerületben, Óbudán találtuk például ezt az 1+2 félszobás lakást. Az ingatlanhoz tartozik egy panorámás kis franciaerkély és tároló is. A Békásmegyeri Hév állomástól pedig 5 perc sétányira helyezkedik el.

Buda másik végén, Dél-Budán, igaz annak belsőbb részén a XI. kerületi Dombóvári úton, pár percre a metrótól és a villamostól találtuk ezt a felújított lakást. Minden szükséges eszközzel felszerelték a lakást, a házban pedig engedélyezett a rövid távú lakáskiadás, így tökéletes akár Airbnb-s befektetésnek is.

Ugyancsak a XI. kerületben, Kőérberek városrészen található ez a 49 nm-es, 2 szobás, de könnyen 3 szobássá alakítható lakás, melyhez egy 5 nm-es erkély is tartozik. A környék ellátottsága, infrastruktúrája kiváló, 3 perc sétányira található a buszmegálló és a 47-es villamos megállója.

A XI. kerületben, Albertfalván eladó ez a 34 m2-es, erkélyes lakás, pár percre a Savoya Parktól. Az ingatlan egy amerikai konyhás nappali kialakításával 1+1 félszobássá alakítható, jelenleg 1 szoba+konyha étkezős.

A III. kerületben eladó ez a 3.emeleti, 37 négyzetméteres lakás. A garzonhoz erkély is tartozik, a teljes bútorzat és berendezés pedig a vételár részét képezi.

Ha érdekelnek hasonló lakások, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Leváltották  az Országos Kórházi Főigazgatót

Leváltották az Országos Kórházi Főigazgatót

A kormányzat Jenei Zoltánt tette felelőssé a szektor idei példátlan eladósodásáért.

Szijjártó Péter felmondta a leckét a magyar-orosz viszony kapcsán

Szijjártó Péter felmondta a leckét a magyar-orosz viszony kapcsán

Ukrajnáról csak a legutolsó sorban, szőr mentén tárgyalt Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel. 

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

© 2023 (v2.202102)