Budán is van élet 30 millió alatt!?

A mai ingatlanárak mellett, nem könnyű jó áron lakáshoz jutni a fővárosban főleg Budán, ami mindig is drágábbnak számított. Utánajártunk ma mit kaphatunk itt 30 millió alatt.
Sokan teszik fel maguknak a kérdést mielőtt lakáskeresésbe fognak, hogy Budán vagy Pesten szeretnének élni. Arról lehetne vitatkozni, hogy hol jobb lakni az azonban biztos, hogy mindegyiknek megvan a maga előnye. Sokan választják végül Budát a zöldebb, sokszor elegánsabb környezet, vagy a – sokak szerint -békésebb mindennapok miatt. Lakást találni jó áron azonban itt egyáltalán nem egyszerű. Sőt, mint köztudott, átlagosan jóval többet kell fizetnünk itt egy lakásért, mint Pesten. Mi megnéztük mit kapunk ma Budán 30 millió alatt!

A XI. és a III. kerületben kifoghatunk jó áron lakásokat. Ez utóbbi lerületben, Óbudán találtuk például ezt az 1+2 félszobás lakást. Az ingatlanhoz tartozik egy panorámás kis franciaerkély és tároló is. A Békásmegyeri Hév állomástól pedig 5 perc sétányira helyezkedik el.

Buda másik végén, Dél-Budán, igaz annak belsőbb részén a XI. kerületi Dombóvári úton, pár percre a metrótól és a villamostól találtuk ezt a felújított lakást. Minden szükséges eszközzel felszerelték a lakást, a házban pedig engedélyezett a rövid távú lakáskiadás, így tökéletes akár Airbnb-s befektetésnek is.

Ugyancsak a XI. kerületben, Kőérberek városrészen található ez a 49 nm-es, 2 szobás, de könnyen 3 szobássá alakítható lakás, melyhez egy 5 nm-es erkély is tartozik. A környék ellátottsága, infrastruktúrája kiváló, 3 perc sétányira található a buszmegálló és a 47-es villamos megállója.

A XI. kerületben, Albertfalván eladó ez a 34 m2-es, erkélyes lakás, pár percre a Savoya Parktól. Az ingatlan egy amerikai konyhás nappali kialakításával 1+1 félszobássá alakítható, jelenleg 1 szoba+konyha étkezős.

A III. kerületben eladó ez a 3.emeleti, 37 négyzetméteres lakás. A garzonhoz erkély is tartozik, a teljes bútorzat és berendezés pedig a vételár részét képezi.

Ha érdekelnek hasonló lakások, kattints ide!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

A fizetendő ekho mértéke csökken, a katás cégek pedig fellélegezhetnek, eltörölték a könyvvizsgálati kötelezettségüket.

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

A jelenlegi üzemanyagpiaci helyzetben felelős fogyasztói magatartásra van szükség ahhoz, hogy mindenkinek jusson elegendő üzemanyag.

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Ezek voltak az elmúlt órák legjelentősebb eseményei az orosz-ukrán háborúból.

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

A magyar gazdaságra ledobták az atombombát, ám a támadás nem Brüsszelből, hanem Moszkvából érkezett, azok részéről, akiket a külügyminiszter az Ukrajna elleni inváziót követően is a barátjának mondott.

© 2022 (v2.202102)