Hét legszebbjei: középpontban a kislakások!

Egy garzonnak, vagy egy másfél szobás lakásnak sem kell feltétlen zsúfoltnak lenni. A kis lakásokat is gyönyörűen be lehet rendezni, jó példa rá ez a néhány budapesti lakás, melyeket most a hét legszebbjei közé válogattunk.

Nem számít, hogy egy kis lakásban vagy egy nagy családi házban élünk, szép otthont bármelyikből lehet teremteni. Ha kisebb lakásról van szó, persze nehezebb dolgunk van, mert nem csak szépnek, hanem praktikusnak is kell lennie. Alapos és átgondolt tervekkel, na meg némi jó ízléssel azonban bármilyen kicsi lakásból gyönyörű otthon válhat. A hét legszebbjei következnek: ezúttal egy-másfél szobás, eladósorban lévő budapesti lakásokat válogattunk.

Válogatásunk első tagja ez a zuglói lakás, mely csendes, mégis jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkező helyen található, az Örs vezér terétől három megállónyira. A lakás másfél szobával rendelkezik, nemrégiben pedig teljes körű felújításon is átesett.

Az V. kerületben, a Károlyi kert mellett eladó ez az 1 szobás lakás, melyet tulajdonosai teljesen felújítottak a villanyvezetékektől a burkolatokig. Az utcában átmenő forgalom szinte nincs, mégis minden pár lépésnyire található innen.

Hegedűs Gyula utcában található ez a 30 nm-es, földszinti 1+1 szobás, teljes körűen felújított lakást. A galériának köszönhetően az alapterülete további 8,5 nm-el egészül ki és még egy 4 nm-es erkély is tartozik a lakáshoz.

Az alábbi felújított lakás egy Krisztina körúti társasház 2. emeletén található. A lakás ráadásul teljes berendezéssel együtt eladó, ide csak a bőröndöket kell hozni.

Palotanegyed legkedveltebb részén, néhány lépésre a Corvin bevásárlóközponttól találtuk ezt a modern, egyedien kialakított lakást. Az ingatlan jelenleg egy ablakos amerikai konyhás-étkezős nappaliból, egy egyedileg megtervezett galériázott hálószobából és egy épített zuhanyzós fürdőszobából áll.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)