Józsefváros új, energiatakarékos gyöngyszeme

Egyre ritkább manapság az olyan új lakás, ami olyan környéken és olyan áron kapható, amely a jövőben szép hozammal, és persze még jelentősebb értéknövekedéssel kecsegtet. Mi most találtunk egy ilyet Józsefváros szívében.

Természetesen a jövőbe mi sem látunk bele, de ezúttal Budapesten, az új építésű társasházak közt néztünk szét. Mégpedig ezúttal olyanok közt, amelyek olyan környékeken épülnek, amelyek az elmúlt években óriásit változtak, így jelentős felértékelődésnek nézhetnek még mindig elébe. Ilyen környék például Józsefváros is.

A nyolcadik kerület, azaz a Józsefváros sokáig mostohagyerek volt a lakást keresők körében, ám az olyan fejlesztések, mint a Corvin Negyed, a körút környékén a bulinegyed kialakulása, vagy éppen a négyes metró kiépülése, a metró új megállónak környezete – a Keleti Pályaudvar és a II. János Pál pápa tér (régebben Köztársaság tér) – megújulása magával hozta az igazi fejlődést.

A környék rengeteg új építésű háza, lakása mára egészen más szintre emelték a nyolcadik kerületet. De lehetne említeni a Teleki tér átépítését, az új piacot, vagy éppen a most felpörgő Orczy programot, melyben közel sem csak az Orczy tér újul meg, de rengeteg régebbi ház felújítása, korszerűsítése is megvalósulhat. Illetve számos köztér újul meg, új intézmények, szórakozási és kikapcsolódási létesítmények, lehetőségek költöznek be a kerületbe. Ilyen megújuló helyen pedig rendszerint az átlagosnál sokkal jobban mennek felfelé a lakásárak. Aki pedig ebből a felértékelődésből kivenné a részét, annak érdemes sietnie.

Itt van például a Csarnok negyed, amely a 4-es metró megállók közelsége miatt egyre inkább fejlődik. A befektetőknek is ideális hely ez, hiszen errefelé sokan keresnek kiadó új vagy újszerű lakást.
A most következő, új társasház éppen itt, a Csarnok negyedben épül: itt bérbeadásra, lakhatásra egyaránt kitűnő új otthonokat kínálnak. Remek elosztású nappali + 1 és nappali + 2 hálószobás lakások várják azokat, akik egyben vágynak fiatalos környezetre, fővárosi pezsgésre és kitűnő közlekedésre.
Az épülő ház közelében található a 4-es metró megállója, az éjjel-nappal közlekedő 4-es 6-os villamos, megújult Teleki téri piac, mélygarázzsal, üzletekkel, új vendéglőkkel. Közel esik ide a Blaha Lujza tér, a 2-es metró, a 7-es busz vonala. És persze az elegáns Palotanegyed is, mely az egyetemek, főiskolák, közösségi terek és az értelmiségi fiatalok legfontosabb találkozóhelye Pesten.

Itt épül ez a 17 lakásos társasház is, amelynek értékállóságát garantálja, hogy az épület igen magas műszaki tartalommal készül. Például a legmodernebb hőszivattyús fűtésrendszerrel, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít, valamint minőségi burkolatokkal, amik nem kopnak el. A burkolatok és szaniterek egyéni ízlés szerint választhatók. És természetesen garázs is vásárolható a lakásokhoz.

A hőszivattyús hűtés-fűtés további előnye pedig, hogy a radiátorok nem foglalnak helyet a hasznos térből, és e megoldás lényegesen olcsóbb is a gázfűtésnél.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

A tartósan szélsőséges forróság nem csak a hőmérő higanyszálát tornázta fel, hanem az online vásárlási lázat is.

© 2024 (v2.202102)