Az élet szép Sasad luxus-lankáin

Sasad egy gyönyörű környék, méghozzá Buda belsőbb részeihez nagyon közel. Errefelé egymást érik az új luxusházak és lakások. Most nagyon nívós luxuslakáshoz juthat az, aki itt keres. Kiváló hely ez azoknak, akik Buda elegáns részén laknának, de szeretnének a Balatonhoz, illetve Győr vagy Bécs felé is gyorsan eljutni.

Sasad a XI. kerület, Újbuda egyik legmenőbb, legjobban fejlődő része. Ez egy gyönyörű környék Buda belsőbb részeihez nagyon közel. További előnye pedig, hogy Budapest nyugati kapujához, az M1 és M7-es autópályákhoz kifejezetten közel esik. Így aki sokat jár a Balatonra, Fehérvárra, Győrbe, vagy esetleg Ausztriába, Németországba, annak nagyon ideális helyet jelentenek Sasad “luxus-lankái”.

Itt körülnézve bukkanhatunk erre a háromszintes, tetőteraszos épületre. Ebben az új építésű luxusvillában mindössze 5 luxuslakás épül. A 3-5 szobás lakások egytől-egyig gyönyörű panorámával rendelkeznek, valamint mindegyikhez nagy méretű erkélyek és teraszok tartoznak.

Az exkluzív társasház természetesen kizárólag magas minőségű anyagokkal készül, így nem csak megjelenésében, hanem minden tekintetében kimagasló beruházás.

A földszinten két saját kertrésszel rendelkező otthon épül, az első emeleti lakások impozáns méretű erkéllyel lesznek ellátva, a legfelső emeleten pedig jakuzzis privát tetőterasz várja a lakás tulajdonosát.

A mai trendeknek és kor igényeinek megfelelően, a Sasadi 176 lakásai modern energiatakarékos levegő-víz hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, igényes gépészettel, valamint minőségi burkolattal és szaniterekkel lesznek felszerelve.

Az épület körül fákkal övezett kert gondoskodik a kellemes lakókörnyezetről, valamint teremgarázs biztosít parkolóhelyet az autók számára. Ma már, egy ilyen szintű épületnél elvárás, hogy a teremgarázsok szintjéről induljon a lift. Ez itt sincsen másképp.

A Sasadi 176 projekt tehát tökéletes választás annak, aki Budán keres felső-kategóriás, nívós új otthont. Hiszen itt a kiváló elhelyezkedés és a színvonalas építészeti megoldásokon túl, egyedi panorámát, gyönyörű környezetet és nem mindennapi új otthont is kap a leendő tulajdonos.

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Hirtelen új beruházások mellett döntöttek.

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

© 2024 (v2.202102)