Olyan, mint a belváros, csak jobb!

A szűken vett belváros egyre élhetetlenebb. Nem csak az árak csillagászatiak, az utcák szűkek, sötétek és mentesek a zöldfelületektől, de parkolás is szinte lehetetlen. De van olyan városrész, amely mindenhez közel van, még sincsenek ilyen problémák. Mutatjuk!

Ha a fent említett sok “kihívás” nem lenne elég, akkor nem árt megjegyezni, hogy a turisták és az éjszakai bulizók által „ostromlott” belváros amúgy sem a legideálisabb lakóhelyszín. Még annak sem, aki szeret mindenhez nagyon közel lenni, szinte csak leugrani egy jó étterembe, egy moziba, vagy csak egy Duna parti, belvárosi sétára, kocogásra.

Azt gondolnánk, ideális hely nem sok van, hiszen ahol a város is közel van, de élhetőek a terek, meg lehet állni kocsival és zöld is van, az nem lesz közel a városhoz. Tévedés!

A Belső-Ferencváros éppen egy ilyet „sweet spot” (azaz optimális hely) Budapest szövetében. Ide tényleg minden nagyon közel van, de a legtöbb emlegetett belvárosi hátrány nincsen meg.

Errefelé bukkantunk most rá egy új építésű társasházra, a Ferencváros Residence-re, amelynek lakásai hamarosan (jövő nyáron) készen lesznek, sőt, még öt százalékos adótartalommal, azaz hatalmas kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Természetesen egy ilyen ház a legmodernebb anyagokból és a legjobb minőségben, a fiatal, vagy fiatalos lakók elvárásainak megfelelően készül. A lakók itt családias, meghitt környezetet találnak, ám mégis közel a belvárosias nyüzsgéshez.

Fontos, hogy itt nem egy „modern lakótelepről” van szó, mert viszonylag kicsi a lakásszám, ráadásul az otthonok többsége igen praktikus elosztású nappali + 1 hálószobás lakás. De van itt egy 9. emeleti penthouse otthon is.

A projekt értékállóságát garantálja, hogy a legmodernebb hűtő-fűtő hőszivattyú garantálja télen a meleget, nyáron pedig a hűvöset, így a méregdrága és az egészségre sem a legjobb hatású klímaberendezéseket sem kell beszereltetni!

Ettől az új társasháztól könnyű eljutni a város központjába, de a Duna part is csak pár perc sétára van. Közelben a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, és két megállónyira, vagy alig 10 perc sétára van a 3-as metró. Az épület átadása jövő augusztusban várható, de – mint említettük – akár garantált 5% áfával is megvásárolhatók még a lakások.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Az orosz-ukrán háború 881. napja volt a keddi. Mi történt az elmúlt órákban?

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

54 hektáros falu lesz a magyar csapat otthona is.

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

A 29. héten kifejezetten csendesen alakultak a nézettségi adatok, azonban így is kisebb meglepetés született.

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Leszállítanak három Leopardot kedden a magyar honvédségnek.

© 2024 (v2.202102)