Modern házak a belváros vonzásában

A belső két körút vonzásában már olyan beépített a belváros, hogy alig fér el új ház. Ám, hogyha akad is itt új épület, abban az árak megfizethetetlenek, kevés a zöld, és a parkolás is kaotikus. Van viszont sok olyan épület, ami élhetőbb, mint a szűken vett belváros, mégis, ahhoz eléggé közel esnek, mindeközben az árak sem a belső-belvárost idézik.

Ennek megfelelően elsőként a IX. kerületi kínálatot térképeztük fel, és kiválasztottunk néhány kiemelkedő projektet, amiket most meg is mutatunk.

A Metrodom City Home a kerület legnagyobb egységes arculattal rendelkező lakóprojektje. Az eddig átadott társasházak mellé most újabb épülettömb épül 349 lakással. Az épületek által közrefogott téren zárt park és játszótér került megépítésre. A lakópark változatos lakáskínálattal rendelkezik, így családosoknak, pároknak, vagy első lakást vásárlóknak is érdemes szétnéznie errefelé.

Középső Ferencváros szinte teljesen megújult szívében épül egy modern, 31 lakásos társasház, mely elhelyezkedéséből adódóan egyszerre biztosítja családias, nyugodt környezetet és belváros közelségének előnyeit. A Ferencváros Residence nappali+1 hálószobás,  vagy 4-5 szobás 8. emeleti családi otthonokat kínál.

Még egészség- és környezetkímélő otthont is találunk a IX. kerületben, méghozzá ugyancsak Középső-Ferencváros teljesen megújuló részén. A Sobieski Ökoház lakásinak fűtése és hűtése a föld hőjének felhasználásával történik, ennek köszönhetően a rendszer kizárja a porhoz köthető allergéneket. A Sobieski lakásaival tehát nem csak környezetünket óvjuk, hanem egészségünket is.

A VIII. kerületből is hoztunk egy új építésű projektet, a 4-es metróhoz és a 4-es 6-os villamoshoz közel. A Csarnok negyed társasház nappali + 1 szobás, illetve nappali + 2 hálószobás lakásokat kínál azoknak, akik fiatalos környezetre, fővárosi pezsgésre és jó közlekedésre vágynak.

A XIII. kerületi Magnolia Ház az Árpád hídtól néhány perc sétára, a Kartács és Hajdú utca sarkán épül. A projekt különlegessége, hogy egy 100 éves épületet varázsolnak újjá, megőrizve a ház klasszikus eleganciáját, mindezt modern technológia megoldásokkal kombinálva. A társasházban 65 lakás közül válogathatunk, melyek között 1 szobás garzon, 2 szobás kisebb lakás, valamint 3-4 szobás otthonok is találhatók.

Végül Újpest-Központból mutatunk egy nagyszerű lehetőséget, méghozzá az Árpád út – Erzsébet utca – Munkásotthon utca által határolt területen épülő Arsenal Sarokházat. Elsőre úgy tűnik, kijjebb van a várostól a ház, de mivel az Újpest-Központ metró-végállomás pár háztömbnyi sétára van, így, percben kifejezve, itt sem vagyunk messze a belvárostól. De persze Újpest központjában is megvan lényegében minden intézmény, legfeljebb a romkocsmák, a Duna part, a Váci utca, vagy a belvárosi színházak miatt lehet érdemes metróra szállni. A 61 lakásos társasház hatalmas előnye tehát, hogy innen csupán pár perc távolságra található a metró, így villámgyorsan és egyszerűen a pesti belvárosba juthatunk, a Nyugati pályaudvari metróállomás például a ház kapujától mérve 17 percnyi út, a Duna Pláza 9 perc. A 36-98 m² közötti méretben kínált lakások nagy része erkéllyel rendelkezik, így mindenki találhat kedvére valót.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

A tartósan szélsőséges forróság nem csak a hőmérő higanyszálát tornázta fel, hanem az online vásárlási lázat is.

Rohamra felkészülni, olcsóbb lesz a benzin

Rohamra felkészülni, olcsóbb lesz a benzin

Szombattól ismét változik mind a benzin, mind a gázolaj nagykereskedelmi ára. 

© 2024 (v2.202102)