Lélegzetelállító kilátás Budapestre

A Metrodom Panoráma Budapest egyik legjelentősebb lakóépület fejlesztése, amelynek legfelső emeleteiről csodálatos panoráma nyílik az egész városra és a Dunára is.

A hazai ingatlanfejlesztés egyik legmeghatározóbb szereplőjeként a Metrodom csoport a Hajnal Építész Irodát kérte fel a Panoráma lakópark generáltervezésére, amelynek vezető tervezője Hajnal Zsolt, Ybl-díjas építész. A Metrodom és a Hajnal Építész Iroda közös célja olyan igényes, okosotthonokból álló és különleges szolgáltatásokat nyújtó lakópark létrehozása, amely méltán illeszkedik a magyarországi ingatlanfejlesztés progresszív vonalába és a főváros szövetébe.

 

Az elmúlt évek során figyelemre méltó fejlődés tapasztalható Budapest északi régiójában, amelyek közül az egyik legkiemelkedőbb a Metrodom Panoráma. A Panoráma 17 emeletes tornyaival magasan a város fölé emelkedve formálja Újpest-központ arculatát, amely lazán kapcsolódik az utóbbi évek során átalakult történelmi városmaghoz, a Szent István térhez.

Lokációját tekintve a Panoráma vonzó lehet a nagyvárosi életet kedvelők és a Váci úti irodafolyosón dolgozók számára, akik nem szeretnek sok időt tölteni utazással. A felújított 3-as metróra szállva rövid időn belül könnyedén elérhető a város bármely pontja, de a tömegközlekedés mellett a belváros gépkocsival is könnyen megközelíthető.

Az épület látványosan kapcsolja össze a modern, ég felé törő magasházak és az élő, dús növényzet együttesét. Egyedi megjelenését az erkélyekre telepített 170 darab fa és az erkélyek vonalában mintegy 10.000 elültetett növény adja. A fejlesztés hangulatos, ligetes parkstruktúrával kiegészülve egyfajta vertikális erdő hatását keltő látványt nyújt az ott élők számára.

IV. kerületi lakások

A kiváló infrastrukturális adottságok és egyedi megjelenés mellett nyugodt környezetben tudunk feltöltődni a mindennapok forgatagában. A Metrodom Panoráma hangulatos sétálótérrel is rendelkezik, amely számos lehetőséget kínál pihenésre, közösségi életre, így a több korosztályos, modern játszótérrel kitűnő időtöltést nyújt a gyerekeknek és szülőknek egyaránt. Az újfajta városi tér létrehozásával a Panoráma kényelmes életet kíván biztosítani leendő lakói számára, amely családosok számára is ideális választás.

Az autósforgalom elől elzárt sétálótérrel számos lehetőséget és szolgáltatást emelnek be az itt élők mindennapjaiba. A teret körülölelő üzlethelyiségekben megtalálható fitneszterem, étterem, cukrászda, kávézó, valamint az egyes épületek földszintjén nagyvonalú, elegáns lobbyt is kialakítanak, ahol a lakóközösség igényei szerint portaszolgálat működik.

Az összesen 632 lakást magába foglaló Metrodom Panoráma lakásainak további pozitívuma okosotthon rendszerrel ellátott kialakításában rejlik, annak érdekében, hogy sokáig praktikus és modern szolgálói legyenek tulajdonosai számára. Az okosotthon rendszer könnyebbé és egyszerűbbé varázsolja a mindennapokat, mindemellett energiatakarékos is.

A Metrodom Panoráma ikonikus eleme kíván lenni Budapest progresszívan fejlődő újpesti centrumának. A Panoráma otthonai garantáltan öt százalékos áfával vásárolhatók meg, 2019. november 15-16-án pedig egy nyílt nap keretén belül megtekinthetőek és bejárhatók a szabad lakások.

lakóparkok lakásai

A cikk a lakópark fejlesztőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Ismét változnak az üzemanyagárak, nem is kicsit!

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

© 2024 (v2.202102)