Balaton és Budapest: lakások családosoknak

Manapság sok szép új építésű lakás közül válogathatunk Budapesten és vidéken egyaránt. Körülnéztünk az új építésűek piacán és megnéztük miből választhat az, aki családdal költözne.

A családosok számára hoztunk tehát most néhány remek lehetőséget: elsősorban Budapestről és a Balaton környékéről.

A zuglói Paskal Rose lakási kifejezetten jó választás családosoknak, kiváló elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően. A lakópark családiházas övezetben helyezkedik el, ahol ráadásul számtalan lehetőség kínálkozik a szabadidő eltöltésére.

Errefelé található a Rákos-patak partján lévő sétány, de a közelben Gyógy- és Strandfürdő, valamint sportpálya is van. A Paskal Rose hat szintes házaiban kisebb és nagyobb, 3-4 szobás lakások közül is választhatunk.

Azok a családok, akik vágynak egy kis nyugalomra, de városi életet élnek, nézzenek szét a IX. kerültben.
Itt egy csendes mellékutcában épül a Gama Residences. Elhelyezkedésének köszönhetően kiválóak a közlekedési feltételek, de szórakozásért sem kell messzire menni. A Duna-part, számos étterem, vagy éppen a Dandár gyógyfürdő is a közelben található, de akad errefelé színház, mozi és nagy bevásárlóközpont is.

Akik olyan otthont keresnek, ami a belvárostól kicsit kijjebb helyezkedik el, viszont igen gyorsan, kötött pályán is megközelíthető a belvárosból, azoknak jó lehetőséget kínál az Újpesten épülő Arsenal Sarokház.  A dugótól nem kell tartani: a metró innen csupán 3 perc sétatávolságra van, a buszmegállók pedig a házhoz képest 50 méteres körzetben helyezkednek el.

A közelben, a XIII. kerületben, a Madarász Viktor utca és a Szobor utca sarkán épül a Madarász 38, mely 5 egymástól fizikailag elkülönülő lépcsőházban kínál változatos méretű és elrendezésű lakásokat. A lakópark egyik különlegessége, hogy nagyméretű közös, zárt belső kerttel rendelkezik majd, mely a pihenőpark mellett, kifejezetten a gyerekek igényeire szabott látványos játszótérrel és mini csúszdaparkkal várja a lakókat.

Nem csak a fővárosban, a Balaton környékén is remek lehetőségeket találtunk, melyek akár családi nyaralónak is tökéletesek.

Itt is vannak mindjárt ezek a balatonföldvári luxuslakások, melyek a Kvassay sétány közvetlen közelében épülnek.  A változatos alaprajzú lakások között, találunk nagyobb 4-5 szobás lakásokat is, így tökéletes választás nyugodt környezetet preferáló családok számára is. A lakásokhoz nagyméretű teraszok is tartoznak, melyekről a felső szintek lakói csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek, a földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész is tartozik.

A Balatontól nem messze, Hévízen is vásárolhatunk modern igényes lakást, a Lotus Residence kínálatában. A belvároshoz közel épült társasházban vehetünk 2 erkéllyel rendelkező 3 szobás lakás, kertkapcsolatos lakást, de akár egyedülálló kétszintes penthouse jellegű panorámás nagy lakást is.

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Ezerszámra törölt repülőjáratok, akadozó banki rendszerek, pánik világszerte egy szoftverfrissítés miatt. De mit akartak javítani és mi jó származhat ebből?

© 2024 (v2.202102)