Balaton és Budapest: lakások családosoknak

Manapság sok szép új építésű lakás közül válogathatunk Budapesten és vidéken egyaránt. Körülnéztünk az új építésűek piacán és megnéztük miből választhat az, aki családdal költözne.

A családosok számára hoztunk tehát most néhány remek lehetőséget: elsősorban Budapestről és a Balaton környékéről.

A zuglói Paskal Rose lakási kifejezetten jó választás családosoknak, kiváló elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően. A lakópark családiházas övezetben helyezkedik el, ahol ráadásul számtalan lehetőség kínálkozik a szabadidő eltöltésére.

Errefelé található a Rákos-patak partján lévő sétány, de a közelben Gyógy- és Strandfürdő, valamint sportpálya is van. A Paskal Rose hat szintes házaiban kisebb és nagyobb, 3-4 szobás lakások közül is választhatunk.

Azok a családok, akik vágynak egy kis nyugalomra, de városi életet élnek, nézzenek szét a IX. kerültben.
Itt egy csendes mellékutcában épül a Gama Residences. Elhelyezkedésének köszönhetően kiválóak a közlekedési feltételek, de szórakozásért sem kell messzire menni. A Duna-part, számos étterem, vagy éppen a Dandár gyógyfürdő is a közelben található, de akad errefelé színház, mozi és nagy bevásárlóközpont is.

Akik olyan otthont keresnek, ami a belvárostól kicsit kijjebb helyezkedik el, viszont igen gyorsan, kötött pályán is megközelíthető a belvárosból, azoknak jó lehetőséget kínál az Újpesten épülő Arsenal Sarokház.  A dugótól nem kell tartani: a metró innen csupán 3 perc sétatávolságra van, a buszmegállók pedig a házhoz képest 50 méteres körzetben helyezkednek el.

A közelben, a XIII. kerületben, a Madarász Viktor utca és a Szobor utca sarkán épül a Madarász 38, mely 5 egymástól fizikailag elkülönülő lépcsőházban kínál változatos méretű és elrendezésű lakásokat. A lakópark egyik különlegessége, hogy nagyméretű közös, zárt belső kerttel rendelkezik majd, mely a pihenőpark mellett, kifejezetten a gyerekek igényeire szabott látványos játszótérrel és mini csúszdaparkkal várja a lakókat.

Nem csak a fővárosban, a Balaton környékén is remek lehetőségeket találtunk, melyek akár családi nyaralónak is tökéletesek.

Itt is vannak mindjárt ezek a balatonföldvári luxuslakások, melyek a Kvassay sétány közvetlen közelében épülnek.  A változatos alaprajzú lakások között, találunk nagyobb 4-5 szobás lakásokat is, így tökéletes választás nyugodt környezetet preferáló családok számára is. A lakásokhoz nagyméretű teraszok is tartoznak, melyekről a felső szintek lakói csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek, a földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész is tartozik.

A Balatontól nem messze, Hévízen is vásárolhatunk modern igényes lakást, a Lotus Residence kínálatában. A belvároshoz közel épült társasházban vehetünk 2 erkéllyel rendelkező 3 szobás lakás, kertkapcsolatos lakást, de akár egyedülálló kétszintes penthouse jellegű panorámás nagy lakást is.

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)