Téged is vár a fiatalos Ferencváros!

Sok olyan környéken épülnek ma házak, amelyen korábban gyártelepek, rossz lakó-összetételű házak álltak, különösen a nyolcadik kerületben. Azonban aki biztosra akar menni, inkább a jóval nívósabb kilencedik kerületben, a Ferencváros irányában néz szét. Most, az áfa-hajrában döbbenetes akciók vannak errefelé: 32-35 millióért hamar elkészülő, két szobás új lakás kapható.

Ferencváros, az itteni területek teljes megújulása nem ma, hanem közel 30 éve kezdődött, azaz a környék sokkal-sokkal ígéretesebb, mint más, még egyelőre akár hosszú éveken át „erősen átalakulóban lévő” környék és kerület. E téren a IX. kerület leginkább Budapest másik sztárjához, a XIII. kerülethez hasonlít. Egymást érik erre is az új építések, de immár évtizedek óta, nem pedig pár éve.

Ferencváros ráadásul a hármas metró, a Lurdy ház és a körút (4-6-os villamosok), valamint az Orczy Kert szélén a Nemzetvédelmi Egyetem új Campusának – és persze többek közt az Orvosi és a Közgáz – egyetemek közelsége okán az egyik legélhetőbb, fiatalos és modern környék. Sőt, a lakásbefektetők egyik jelentős „vadászterülete is”, és még a Duna partja sincsen messze ide.

Erre, a Ferencváros szívében, frekventált, rehabilitált, dinamikusan fejlődő környezetben leltünk rá erre a már épülő, jövő augusztusra elkészülő, mindössze 31 lakásos házra, amely idén még akár az kedvezményes, öt százalékos lakásáfával is megvásárolható – a mai ajánlatok közt igen remek áron!

Az első, a második és a harmadik emeletek lakásai – a környéket és a mai piacot, valamint a minőségei is bekalkulálva – igen olcsón, december 20-áig 745-765 ezer forintos négyzetméter-áron elcsíphetők! Ez azt jelenti, hogy egy bő fél éven belül elkészülő garzon itt a környék lakótelepi áraival összemérhető szinten megvásárolható, és mondjuk egy két szobás otthon 32-35 millió forintért is megvehető ez év december 20-áig!

A modern, fiatal, vagy éppen fiatalos lakók elvárásainak megfelelően készül az épület: a Haller utca közelében épülő Ferencváros Residence otthonai azoknak való, akik családias, meghitt környezetre vágynak, de mégsem akarják távol tartani magukat a belváros nyújtotta előnyöktől.

Fontos, hogy itt viszonylag alacsony a lakásszám, és rengeteg a praktikus elosztású, nappali + 1 hálószobás lakás, és a 9. emeleten penthouse is akad.

A jó befektetést garantálja, hogy az épület nem csak szép lesz, de a legmagasabb műszaki tartalommal készül: a modern hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely akár -30 fokban is tökéletesen teljesít, nyáron pedig kellemesre hűt, így a külön, akár szobánként több százezres a klímaberendezést sem kell beszereltetni.

Lényeges, hogy az új társasháztól könnyű eljutni a városközpontba, de a Duna part is csak pár perc sétatávolságra van. Közelben a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, és két megállónyira van a 3-as metró. Az épület átadása jövő augusztusban várható, de akár garantált 5% áfával is megvásárolhatók még idén lakások!

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Az orosz-ukrán háború 881. napja volt a keddi. Mi történt az elmúlt órákban?

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

54 hektáros falu lesz a magyar csapat otthona is.

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

A 29. héten kifejezetten csendesen alakultak a nézettségi adatok, azonban így is kisebb meglepetés született.

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Leszállítanak három Leopardot kedden a magyar honvédségnek.

© 2024 (v2.202102)