Zöld, zöld, és még több zöld Óbudán

Zöld, zöld és még több zöld! Jó levegő, hegyvidéki hangulat, mégis közel minden, ami fontos. Ez Óbuda-Testvérhegy.

Talán kevesen tudják még az Óbuda-kedvelők közül is, hogy Testvérhegy városrész a Fővárosi Közgyűlés 2012. decemberi határozatával különvált Harsánylejtőtől. Ez utóbbi önálló városrésszé vált, a többi részt pedig “Óbuda hegyvidéke” városrész néven összevonta a Közgyűlés. E szerint az addig különálló Remetehegy, Táborhegy és Mátyáshegy városrészek most már egy egységet alkotnak. Ráadásul nem is akármilyet! Kissé vidékies – legalábbis ami a jó levegőt illeti –  mégis városközponthoz közeli, igen nívós, mostanában újépítésekkel teli környék ez.

Errefelé található az Óbuda-Testvérhegy  Lakókert is, méghozzá három különálló helyrajzi számú telekingatlanon, 1-1 szabadon álló épületet foglal magába, így összesen 98 lakás kerül 3 épületben átadásra.

A lakókert letisztult elegáns külsőt kap, mely tökéletesen harmonizál a megépített és a természeti környezetével egyaránt. Nem csak csodálatos környezetre és a minőségre fektettek hangsúlyt a tervezők, de a környezetkímélő, energiatakarékos megoldások is fontos szerepet játszottak a lakópark tervezésekor.

Az épület fűtését és hűtését geotermikus rendszer biztosítja, mely nagyon előnyös választás, hiszen egyenletes hőérzetet biztosít, és fűtőtestek sem vesznek el helyet a lakásban. Emellett persze a költségek is jóval kedvezőbbek, illetve ami manapság egyre fontosabb, környezetünket is kímélik.

Az Óbuda-Testvérhegy Lakókert kínálatában mindenki megtalálja a számára ideálist, a stúdiólakásoktól kezdve a nagy családi otthonokig. Itt változatos méretben és elrendezésben találunk minőségi lakásokat. Az emeleti lakáshoz erkélyek, vagy impozáns méretű penthouse tetőteraszok tartoznak, míg földszinti lakásokhoz sajáthasználatú kertrészek kapcsolódnak.

Az épületek között fennmaradó terület pedig közös használatú lesz, mely a családoknak, pároknak és a gyerekeknek egyaránt biztonságos, kellemes környezetet biztosít a szabadidő eltöltésére.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)