Nem csak Angyalföld, de Ferencváros is akcióba borult!

Mindenhonnan az angyalföldi 5 százalékos áfa-akciókat halljuk, ha éppen új, minőségi lakásokat keresünk. Ugyanakkor szerencsére a város átellenes oldalán, Ferencváros kerületében (a IX. kerületben) sem maradunk jó lehetőségek nélkül. Errefelé járva, közel a Duna partjához bukkantunk most egy remek, csak öt százalékos áfával csábító lakás-ajánlatra.

Nem vitás, hogy a pesti oldalon az új építésű társasházakkal, lakóparkokkal teletűzdelt Ferencváros egyik legjobb részén, Belső-Ferencvárosban a legjobb élni azoknak, akik a pesti oldal déli, keleti szektorában keresnek minőségi lakhatási lehetőséget.

Csakhogy errefelé is olyan magasak a használt lakások árai, hogy egy gyors számolgatás után egyértelmű: bizony errefelé is érdemes már a használt lakások (akár a panelek) helyett is újat választani.

Mert nem vitás, Pest egyik legjobb, legélhetőbb, és a belvárosi részekhez legközelebbiek közül talán a legzöldebb kerület, ezen belül is a hangulatos Ferencváros.

Ide ráadásul igen közel esik a metró, a Duna partja, a Lurdy ház, a milleniumi városközpont a Nemzeti Színházzal, a MÜPÁ-val, az új irodaházakkal. Ez utóbbi miatt pedig még befektetésként érdemes lehet itt megvenni egy-egy hipermodern, új lakást.

Az ilyen ajánlatok közt szétnézve leltünk tehát a Belső-Ferencváros ezen új gyöngyszemére. A Ferencváros Residence rengeteg új építésű, újszerű házat felvonultató rehabilitációs részen található, és ami nagyon lényeges: akár 5 százalékos áfával is megvehető, de már csak 10 napig. Ugyanis az akció keretében ez év december 20-áig lehet szerződni. (Amennyiben pedig a vevő az év végéig befizeti a vételár nagyobb részét, akkor öt százalékos áfával kaphatja meg a lakását.)

A vételár nagyobb része pedig nyugodtan befizethető, hiszen az épület jól áll: jövő decemberre el is készül, így kis kockázattal előre fizethető a kedvezményes áfás ár!

A ház közelében jár a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, de mindössze két megállónyira van a háztól a 3-as metró is. A mindössze 31 lakásos ház pedig a lehető legmodernebb anyagokból épül, magas műszaki színvonalon.

Így például a legmodernebb hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely a kemény mínuszokban is tökéletesen teljesít, majd nyáron pedig kellemesen le is hűti a leendő lakását. Természetesen a lakásokhoz gépkocsibeálló és tároló is vásárolható.

 

A cikk megjelenését a Ferencváros Residence lakásainak értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Öt napja posztolta ki Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, hogy koronavírusos, ma viszont már arról számolt be, hogy túl van a betegségen.

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

© 2022 (v2.202102)