Óbudán, minden részletében a legmagasabb színvonalon

Olyan lakásokat mutatunk ezúttal Óbudán, a kerület egyik legjobb, legelegánsabb részéről, melyek minden részletükben a legmagasabb színvonalat képviselik.

A belváros zajától távol, csendes, zöld környezetben szeretnél élni? Igen, ez érthető. Ha mondjuk Óbudán, vagy környékén keresel ilyen életre alkalmas otthont, akkor jó helyen jársz, mert éppen a III. kerület egyik legzöldebb részén épülnek a Héthalom Panoráma lakásai.

Aranyhegy lejtője tökéletes otthona lehet azoknak, akik egy hosszú nap után friss levegőre, pihenésre vágynak. A környék számtalan lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A nem túl távoli Római parton kirándulhatunk, biciklizhetünk, evezhetünk a Dunán, nyáron strandolhatunk majd, sőt, egy népszerű lovasiskolában lovagolhatunk, nemcsak mi, de a gyerekek is. Szinte vidékies életérzés, mégis elegáns, és közel van a városhoz.

Ehhez a gyönyörű természeti környezethez méltó lakásokat épít a tapasztalt beruházó és kivitelező cég, amely lakásaira az átadás után természetesen garanciát is vállal.

A Héthalom Panoráma társasházban csupán három(!) lakást alakítanak ki, melyek mindegyike gyönyörű panorámával fog rendelkezni, hiszen a lakók otthonukból csodálhatják a Budai naplementét a Hármashatár-hegy vonulatai mögött.

A tervező arra is ügyelt, hogy a lakások legfontosabb terei reggeltől késő délutánig fényárban ússzanak, azaz mindhárom ingatlan déli tájolású. A belső kétszintes otthonok 2, 3, illetve 4 hálószobásak, így tökéletes élettér lehet akár nagyobb családoknak is.

A lakásokból kilépve saját kertjükből is gyönyörködhetnek a Hármashatár-hegyi és a Testvérhegyi panorámában a leendő lakók, ahova a földszinti nappalival és hálószobával összekapcsolt teraszon át juthatnak ki.

Az esztétikai és kényelmi szempontok mellett a környezetvédelem is hangsúlyt kapott, így arra is figyeltek, hogy a lehető legalacsonyabb legyen az energiafogyasztás – és ezáltal a fenntartási költség is. Az épületben teremgarázst is kialakítanak, az autók fedett és biztonságos tárolását így oldva meg.

Ajánljuk tehát ezt a villát azoknak a budai otthont keresőknek, akik számára fontos a környezet és a lakások minősége egyaránt.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)