Óbudán, minden részletében a legmagasabb színvonalon

Olyan lakásokat mutatunk ezúttal Óbudán, a kerület egyik legjobb, legelegánsabb részéről, melyek minden részletükben a legmagasabb színvonalat képviselik.

A belváros zajától távol, csendes, zöld környezetben szeretnél élni? Igen, ez érthető. Ha mondjuk Óbudán, vagy környékén keresel ilyen életre alkalmas otthont, akkor jó helyen jársz, mert éppen a III. kerület egyik legzöldebb részén épülnek a Héthalom Panoráma lakásai.

Aranyhegy lejtője tökéletes otthona lehet azoknak, akik egy hosszú nap után friss levegőre, pihenésre vágynak. A környék számtalan lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A nem túl távoli Római parton kirándulhatunk, biciklizhetünk, evezhetünk a Dunán, nyáron strandolhatunk majd, sőt, egy népszerű lovasiskolában lovagolhatunk, nemcsak mi, de a gyerekek is. Szinte vidékies életérzés, mégis elegáns, és közel van a városhoz.

Ehhez a gyönyörű természeti környezethez méltó lakásokat épít a tapasztalt beruházó és kivitelező cég, amely lakásaira az átadás után természetesen garanciát is vállal.

A Héthalom Panoráma társasházban csupán három(!) lakást alakítanak ki, melyek mindegyike gyönyörű panorámával fog rendelkezni, hiszen a lakók otthonukból csodálhatják a Budai naplementét a Hármashatár-hegy vonulatai mögött.

A tervező arra is ügyelt, hogy a lakások legfontosabb terei reggeltől késő délutánig fényárban ússzanak, azaz mindhárom ingatlan déli tájolású. A belső kétszintes otthonok 2, 3, illetve 4 hálószobásak, így tökéletes élettér lehet akár nagyobb családoknak is.

A lakásokból kilépve saját kertjükből is gyönyörködhetnek a Hármashatár-hegyi és a Testvérhegyi panorámában a leendő lakók, ahova a földszinti nappalival és hálószobával összekapcsolt teraszon át juthatnak ki.

Az esztétikai és kényelmi szempontok mellett a környezetvédelem is hangsúlyt kapott, így arra is figyeltek, hogy a lehető legalacsonyabb legyen az energiafogyasztás – és ezáltal a fenntartási költség is. Az épületben teremgarázst is kialakítanak, az autók fedett és biztonságos tárolását így oldva meg.

Ajánljuk tehát ezt a villát azoknak a budai otthont keresőknek, akik számára fontos a környezet és a lakások minősége egyaránt.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Könnyű termeszteni, finom és felhasználóbarát az itthon is egyre népszerűbb cékla, amely nemcsak afrodiziákum, minden ízében az egészségünket szolgálja.

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

© 2024 (v2.202102)