Óbudán, minden részletében a legmagasabb színvonalon

Olyan lakásokat mutatunk ezúttal Óbudán, a kerület egyik legjobb, legelegánsabb részéről, melyek minden részletükben a legmagasabb színvonalat képviselik.

A belváros zajától távol, csendes, zöld környezetben szeretnél élni? Igen, ez érthető. Ha mondjuk Óbudán, vagy környékén keresel ilyen életre alkalmas otthont, akkor jó helyen jársz, mert éppen a III. kerület egyik legzöldebb részén épülnek a Héthalom Panoráma lakásai.

Aranyhegy lejtője tökéletes otthona lehet azoknak, akik egy hosszú nap után friss levegőre, pihenésre vágynak. A környék számtalan lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A nem túl távoli Római parton kirándulhatunk, biciklizhetünk, evezhetünk a Dunán, nyáron strandolhatunk majd, sőt, egy népszerű lovasiskolában lovagolhatunk, nemcsak mi, de a gyerekek is. Szinte vidékies életérzés, mégis elegáns, és közel van a városhoz.

Ehhez a gyönyörű természeti környezethez méltó lakásokat épít a tapasztalt beruházó és kivitelező cég, amely lakásaira az átadás után természetesen garanciát is vállal.

A Héthalom Panoráma társasházban csupán három(!) lakást alakítanak ki, melyek mindegyike gyönyörű panorámával fog rendelkezni, hiszen a lakók otthonukból csodálhatják a Budai naplementét a Hármashatár-hegy vonulatai mögött.

A tervező arra is ügyelt, hogy a lakások legfontosabb terei reggeltől késő délutánig fényárban ússzanak, azaz mindhárom ingatlan déli tájolású. A belső kétszintes otthonok 2, 3, illetve 4 hálószobásak, így tökéletes élettér lehet akár nagyobb családoknak is.

A lakásokból kilépve saját kertjükből is gyönyörködhetnek a Hármashatár-hegyi és a Testvérhegyi panorámában a leendő lakók, ahova a földszinti nappalival és hálószobával összekapcsolt teraszon át juthatnak ki.

Az esztétikai és kényelmi szempontok mellett a környezetvédelem is hangsúlyt kapott, így arra is figyeltek, hogy a lehető legalacsonyabb legyen az energiafogyasztás – és ezáltal a fenntartási költség is. Az épületben teremgarázst is kialakítanak, az autók fedett és biztonságos tárolását így oldva meg.

Ajánljuk tehát ezt a villát azoknak a budai otthont keresőknek, akik számára fontos a környezet és a lakások minősége egyaránt.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

A fizetendő ekho mértéke csökken, a katás cégek pedig fellélegezhetnek, eltörölték a könyvvizsgálati kötelezettségüket.

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

A jelenlegi üzemanyagpiaci helyzetben felelős fogyasztói magatartásra van szükség ahhoz, hogy mindenkinek jusson elegendő üzemanyag.

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Ezek voltak az elmúlt órák legjelentősebb eseményei az orosz-ukrán háborúból.

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

A magyar gazdaságra ledobták az atombombát, ám a támadás nem Brüsszelből, hanem Moszkvából érkezett, azok részéről, akiket a külügyminiszter az Ukrajna elleni inváziót követően is a barátjának mondott.

© 2022 (v2.202102)