30-35 millió körül: családi lakások Pest mellett, jó környéken, jó minőségben

Mit tehetünk, ha például egy meglévő belsőbb részeken lévő kis lakásunk árából kell nagyobba költözni a főváros környékén. Mutatunk néhány, igazi családi lehetőséget.

Ha bővül a család, akkor bizony sok esetben új, nagyobb, azaz családi otthon után kell néznünk. Ez azonban nem mindig egyszerű. Na meg az sem mindegy, milyen környéken élünk, ha jönnek a gyerekek.

Sokan választják ilyenkor az agglomeráció valamely települését, persze egy családi ház vásárlásakor ott is mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Jó megoldás lehet, ha egy tágas, akár kerttel, kertkapcsolattal bíró, nagyobb lakást vásárlunk, amit akár egy fővárosi kislakás árából is ki tudunk fizetni. Ma ilyen lakásokat mutatunk.

Kezdjük is ezzel a szigetszentmiklósi, újszerű állapotú, költözhető lakással, mely az Oázis Wellness Park élményközpont közelében található. A lakás tágas: 74 négyzetméteres, amerikai konyhás nappalival és két hálószobával rendelkezik, valamint tartozik hozzá egy erkély is, amire a nappaliból és a hálószobából egyaránt kiléphetünk. A lakáshoz van egy saját használatú gépkocsi beálló is, valamint a földszinten egy méretesebb, 8,7 nm-es tároló. A háznak saját, tágas kertje van, ahol mini-játszótér várja a kisgyermekes családokat. A közelben van óvóda, iskola, rendelő, patika, cukrászda, sportközpont, park, és több nagy játszótér – ezek mind-mind sétatávolságra. A szép és nagy lakásért csak 32,5 millió forintot kér a tulajdonos.

A Duna túlsó partján, Érden, egy 5 lakásos, családias társasházban találtuk ezt a nappali + 3 szobás, jó elrendezésű, kertkapcsolatos lakást. A hangulatos 88 nm-es ingatlan egy viszonylag új, 2000-ben épült ház alsó szintjén helyezkedik el, és a közös tulajdonú kerthez kapcsolódik. Az ára szintén baráti a mai viszonyokat tekintve.

Gyömrőn található az alábbi sorházi lakás. Az ingatlan egy 2008-ban épült, 6 lakásos sorház utolsó előtti lakása, mely 24 nm-es amerikai konyhás nappalival, három félszobával, és sarokkádas fürdőszobával rendelkezik. A lakáshoz fedett terasz, valamint saját parkosított udvarrész tartozik, ahol a parkolás is biztosított. Néhány perc sétára található iskola, óvoda, játszótér, boltok, gyógyszertár, vasútállomás, közvetlen buszjárat Budapestre.

Válogatásunk utolsó tagja ez a veresegyházi lakás, melyet tulajdonosai teljesen felújítottak.  A lakásban egy nagy nappali és két nagy, külön nyíló szoba található, illetve konyha és fürdőszoba. Az ingatlanhoz garázs is tartozik, és van egy tágas padlástér is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)