Új építésűek: kikapcsolódás az otthonunk közelében

Otthonunk keresésekor egyáltalán nem mindegy, milyen környéket választunk! Főleg, ha olyan szempontokat is figyelembe veszünk, hogy kellemes környezetbe térhessünk haza nap mint nap, vagy a környéken találjunk lehetőséget a szabadidő eltöltésére, minőségi kikapcsolódásra – akár erdőjárásra, akár strandolásra. Ma éppen ilyen, új építésű otthonokat hoztunk el!

Nézzük először a főváros talán legszebb, egyúttal elegáns zöld részeit, Óbudát, Sasadot, Zuglót.

Az EA. 85 lakásai a III. kerület zöldövezeti részén, a Táborhegyen épülnek. Amellett, hogy a lakások elhelyezkedésének köszönhetően bámulatos panorámában lehet részünk, a természetvédelmi területen, erdős környéken kirándulhatunk, kocoghatunk, kutyát sétáltathatunk, és élvezhetjük a friss budai levegőt. Az EA. 85 minimál stílusú, hipermodern épületei változatos lakásokat kínálnak, sőt 2 luxus-penthouse jellegű lakás közül is választhatunk.

Szintén a budai oldalon, de nem északon, hanem Dél-Budán, Sasadon vásárolhatunk exkluzív otthonokat a Sasadi 176 modern, háromszintes épületében. A lakáskínálatban 3-5 szobás lakások közül válogathat az, aki Buda egyik legtrendibb környékén keres minőségi otthont.

Természetesen a pesti oldalról is hoztunk egy szuper elhelyezkedéssel rendelkező projektet, méghozzá Zuglóból. A Paskal Rose környéke harmonikus, kertvárosi hangulatú, mégis a közelben több közlekedési csomópont található, melyek megkönnyítik a belvárosba jutást. A közelben számtalan lehetőség nyílik szabadidős tevékenységre, hiszen innen közel esik a Rákos-patak partján található kerékpárút és sétány, az MTK sportpálya, vagy a Paskál Gyógy- és Strandfürdő.

Körülnéztünk a fővárostól pár percnyi autóútra, azonban viszonylag jó közlekedést biztosító helyszíneken is. Elsőként nézzük a biatorbágyi Tóparkot! A projekt különlegessége, hogy “város a városban” kialakításának köszönhetően itt megtalálható minden, ami a mindennapokhoz szükséges, ugyanakkor a kellemes környezet, a tó körüli sétány és játszóterek állandó kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.

Bicskén, zónázó vonat állomásához közel épül a Gesztenyés lakókert is, ami remek lehetőséget kínál azoknak, akik a fővárostól elérhető távolságban, mégis csendes, nyugodt környéken keresik új otthonuk. A több mint 1 hektáros, gesztenye- és nyírfákkal beültetett területen 5 társasházat építenek, melyekben kisebb és nagyobb méretű lakást keresők is megtalálják az ideális otthont.

A válogatás végére pedig egy Balaton-parti projektet is hoztunk, méghozzá Balatonfűzfőről. A modern társasházak két vitorlás kikötő között találhatók, közel a vízparthoz. A Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark a 33 nm-es stúdió lakásoktól a 87 nm-es 4 szobás otthonokig többféle lakástípust kínál, melynek mindegyike balatoni panorámával, a tóra néző kényelmes méretű erkéllyel, illetve terasszal rendelkezik.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Az Országgyűlés elfogadta a köztársasági elnök nyilatkozatát. 

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Húsz százalék fölötti átlagos hozam, rekord összegű befizetés és kifizetés - ez a nyugdíjpénztárak 2023-as mérlege. A tagság viszont egyre csak öregszik.

© 2024 (v2.202102)