A természethez közel, Óbudán

Aki a természethez közel élne, annak messze a legjobb választás Óbuda. A III. kerület csodálatos zöld környezetében keres prémium otthont, annak nem szabad kihagynia ezt a különleges társasházat.

Óbuda Aranyhegyhez közeli kerületrésze manapság rengeteg új építésű lakás helyszíne, méghozzá közel a nagyon menő Római Parthoz.

Errefelé, az Aranyhegy klasszikus budai kertvárosi környezet: csendes és nyugodt. Mi több: egy nemrég felújított, kötött pályás vasúti megállótól is megközelíthető, számtalan kikapcsolódási lehetőséget is kínál az itt lakóknak.

Tehát az aktív pihenést kedvelőknek ez az észak-budai környék talán a lehető legjobb választás, hiszen a közelben található Római parton számtalan lehetőség nyílik.  Éttermek sora van itt és még sétálhatunk, biciklizhetünk, evezhetünk is a Dunán, vagy teniszezhetünk az akadémián.

A szomszédos Aranypatkó lovardában a tereplovaglás mellett oktatáson is részt vehetünk, ahol már 2-5 éves gyermekekkel is szívesen foglalkoznak.

Ezen a környéken épülnek a neves budapesti építésziroda által tervezett Héthalom Panoráma modern villaépület lakásai, gyönyörű természeti környezetben, mégis a belvárostól elérhető távolságra.

A Héthalom Panoráma modern villaépületében összesen 3 lakás kap helyet. A lakások mindegyike belső kétszintes és közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik.

Az épület Aranyhegy egyik déli lejtőjén épül, melynek egyik előnye, hogy lakásokhoz tartozó emeleti és földszinti teraszokról élvezhetjük a páratlan budai panorámát. Megcsodálhatjuk Aranyhegy színes kertvárosi környezetét, illetve a szomszédos Táborhegy domboldalát, egészen a Hármashatár-hegyig.

Emellett, a déli tájolásnak köszönhetően a lakásokat egész nap beragyogja a napfény, így reggeltől egészen késő délutánig természetes fényben úsznak a külső és belső terek egyaránt.

Az esztétikus és harmonikus külső mellett, a projekt magas műszaki tartalma is figyelemre méltó. Lakásonként egyedileg a levegő-hőszivattyús rendszer biztosítja a fűtés-hűtést, illetve a használati melegvizet, mely korszerű és energiatakarékos megoldást nyújt.

Az épület alatt teremgarázst alakítottak, ahol a 6 parkolóhelyen túl, 3 tároló helyiség is megtalálható.

A Héthalom Panoráma lakásai tökéletes otthon lehet azoknak a családoknak, pároknak, akik békés, szép természeti környezetben szeretnének élni és mindazoknak, akik a modern, minőségi megoldásokat keresik otthonuk kiválasztásakor.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)