Elegáns üzlethelyiség, vagy jövedelmező befektetés a budai Vár bejáratánál

Kivételes lehetőséget mutatunk azok számára, akik új vállalkozásuknak, vagy a már meglévőnek keresnek frekventált, elegáns környéken irodát, üzlethelyiséget. Figyeljenek azok is, akik befektetési-kiadási célból keresgélnek, igen jól jövedelmező lehetőséget hoztunk.

A budai Vár bejáratától nem messze, a Bécsi kaputól induló utcában találtunk egy rendkívül sokoldalú ingatlant. A környék óriási előnye, hogy a belvárosból könnyedén és gyorsan elérhető, ugyanakkor csendes és nyugodt, na meg persze a budai Vár hamisíthatatlan eleganciájával rendelkezik. Egy ilyen ingatlan befektetésnek sem utolsó. Főleg most, hogy elindultak a fejlesztések a Vár és környékén, így még feltehetően érdemi értéknövekedés is várható.

A 269 négyzetméteres üzlethelyiség, ahogy korábban említettem, nagyon jól kihasználható, jelenleg bemutatóteremként, forgalmazói irodaként és raktárként is üzemel. Továbbá kiválóan alkalmas lehet cégközpontnak, galériának, gyógyászati létesítménynek, szépségszalonnak, és még számtalan más tevékenységre, sőt kiváló coworking iroda is válhat belőle.

Az ingatlant nemrég műszakilag és esztétikailag is felújították, jelenleg egy üvegportán át vezet az út egy tágas osztatlan terű bemutatóterembe, ahol beépített recepciós pult is helyet kapott.

Ebből a teremből nyílik a leválasztott, beépített teakonyha, melyhez opcionálisan leválasztható étkező, illetve két különbejáratú, ablakos iroda tartozik.  Az ingatlan része továbbá a garázs, illetve a jelenleg raktárnak használt hátsó szobák, melyeket átjáró köt össze.  Az átjáró jobb oldalán egy különálló, jelenleg szaunázó-zuhanyzónak kialakított helyiség található.

A garázsból egy nagyobb és egy kisebb raktár nyílik, de van egy ablakos irodahelyiség, illetve egy polcokkal ellátott irattároló helyiség is, ami szintén innen közelíthető meg.

Az ingatlanban összesen tehát 4 külön bejáratú és zárható irodahelyiség, valamint két raktárhelyiség van.

Nem csak az esztétikus és jól kihasználható kialakításra figyeltek oda az hely jelenlegi tulajdonosai: a biztonságra épp úgy ügyeltek, mint a praktikumra. A bejáratot automata védőrács, valamint kivonuló-szolgálathoz is bekötött riasztórendszer védi.

Mint a bevezetőben is szó volt róla, igen frekventált környékről van szó, ahol a közlekedés sem okoz problémát. A buszmegálló 3 perc sétára, a Batthyány tér 5-6 perc sétára található. Az autóval érkezők is kényelmes helyzetben vannak, az utcában nincs nagy átmenőforgalom, így parkolási lehetőség is mindig akad.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)