Új építésű, csodás panorámával hívogató villalakások Óbudáról

Nincs is jobb, mint a csodálatos budai dombok jó levegője. Az egyik legnépszerűbb, legjobban fejlődő városrész manapság éppen az óbudai lejtőknél található, közel a gyönyörű Hármashatár-hegyhez. Nem is csoda, hogy gombamód szaporodnak erre az új építésű lakóparkok, villaparkok, és a szép magán-villák.

Errefelé, a III. kerület zöldövezeti részén, Aranyhegy lejtőin épülnek a Héthalom Panoráma lakásai. Annak ellenére, hogy páratlan környezetben, igazi kertvárosi környéken épül a társasház, tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt könnyen megközelíthető.

A környék előnye – a friss budai levegő és a páratlan panoráma mellett -, hogy a szabadidős sportok kedvelői az otthonuk közelében kapcsolódhatnak ki. Az itt élőknek lehetőségük van kirándulásra, biciklizésre, túrázásra, de egy egyszerű kutyasétáltatás is sokkal kellemesebb, ha otthonunkból kilépve a budai hegyek vesznek körül.

A Héthalom Panoráma társasház tervezőinek figyelmét semmi nem kerülte el, így valóban élhető minőségi otthonok épülnek. Ügyeltek arra is, hogy a lakások tájolása egytől egyig a legelőnyösebb legyen, így a közös terekből, mint a nappaliból, vagy étkező-konyhából reggeltől késő estig élvezhetik a természetes napfényt.

Nem véletlen a társasház elnevezése sem, hiszen minden lakásból csodálatos panoráma nyílik a Testvérhegyre, illetve a Hármashatár-hegyre. Legyen szó akár egy grill-partyról a kertünkben, vagy egy pohár bor elfogyasztásáról a teraszunkon, egyaránt gyönyörködhetünk a budai naplementében.

A Héthalom Panoráma kínálatában 3 db belsőkétszintes, közvetlen kertkapcsolattal rendelkező letisztult stílusú, tágas lakásból választhatunk. A társasház leendő lakói számára korszerű épületgépészeti rendszer biztosítja a legmagasabb szintű komfortot, valamint a környezetvédelmet is szem előtt tartva, arra is ügyeltek, hogy a lehető legalacsonyabb legyen az energiafogyasztás.

Tökéletes választás gyermekes családoknak, pároknak és mindazoknak, akiknek fontos a minőségi lakókörnyezet, de mégia város nyüzsgése közelében keresnek otthont.

 

A cikk megjelenését a társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, miért kellett meghalnia Navalnijnak?

Kiderült, miért kellett meghalnia Navalnijnak?

A hétfői az orosz-ukrán háború 733. napja. Esti hírösszefoglalónk.

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

A debreceni reptér bejárása különleges élménynek bizonyult.

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

© 2024 (v2.202102)