Újpesten, rendkívüli minőségben és áron!

Továbbra is csak 5 százalékos áfával kaphatók hamarosan felépülő lakások Újpesten, a 3-as metró végállomásától mindössze 3 perces sétatávolságra, a városrész jól ellátott központjában. Ráadásul a vételár 80 százalékát csak beköltözés előtt kell kifizetni, dacára a legmodernebb megoldásoknak és a környéken igen kedvező árnak.

Ha a fenti feltételek megnézzük nem is meglepő, hogy egyre kevesebb lakás közül lehet csak válogatni Újpesten az Árpád út – Erzsébet utca – Munkásotthon utca által határolt területen. Itt épül ugyanis az Arsenal Sarokház, amelyben egy plusz két félszobás, családi lakást is lehet bruttó 640 ezer forintos négyzetméteráron elcsípni. De valóban érdemes most sietni, mert tényleg ütemesen fogy a kínálat, hiszen a jó minőség, a fejlesztő megbízhatósága itt jó helyszínnel párosul.

Nem mellékes ugyanis, hogy a Mester-Építő Kft. és elődje az elmúlt két évtizedben közel 2000 család számára épített otthont. Budapesti társasházi beruházásaik helyszíne pedig mindeddig is főleg Újpest volt, ahol a szakmai tapasztalatokban gazdag évek alatt a kerület legismertebb, legszélesebb referenciájával rendelkező ingatlanfejlesztőjévé vált a cég.

E gyors léptékben fejlődő kerületben mint tavasszal a friss fű, úgy nőnek ki a földből a modern, új házak. Ám nem árt figyelni, mert különösen azok közt érdemes keresgélni, amelyek a metróhoz közel vannak. Már csak azért is, mert Újpest Központban a bevásárlási lehetőségek és intézmények, szolgáltatások szinte mindegyike „kéznél van”.

A Mester-Építő Kft. legújabb beruházása közelében van több óvoda, iskola és felújított játszótér is. Erre található a Polgármesteri Hivatal, különböző bankok, szolgáltatók, a nagyobb szupermarket láncok, éttermek. Mi több, az új újpesti piac is a közelben van, sőt, pár lépésre van a nemrég felújított szabadtéri, díjmentesen használható sportpark is.

Jelenleg 49-60 négyzetmétertől indulnak a legkisebb, még szabad lakások, de akad 1+3 félszobás, nagyobb családoknak is ideális otthon. Kiemelendő lakások fűtésrendszere a korszerű távhő, amely igen hatékony és környezetbarát hőenergia (fűtés, használati melegvíz), amely ráadásul a gázüzemű kazánokkal szemben biztonságosabb is. Ugyanis ez esetben nincs a házban vagy a lakásban kazán amiből gáz szivárogjon, elégesse az oxigént, szénmonoxidot juttasson a lakótérbe. Ezen túl a társasháznak nem kell költeni a kémény felújításra, sem a kazán karbantartására vagy cseréjére, mindez a közös költséget jelentősen csökkenti!

Ezen túl a szolgáltató feladata a távhővezetéki hálózat folyamatos felügyelete és karbantartása, az adott épület hőszolgáltatását biztosító hőközpontok felügyelete, és annak megfelelő beszabályozása, sőt, a hibák elhárítása 4 órán belüli kiszállással. Ezek mind-mind lekerülnek a lakóközösség válláról.

Mi több, itt még a falak is egyediek lesznek: a magyar AlbaGips Technoboard válaszfalai kiemelkedő tűzgátlók és kivételes a hangszigetelő(!) tulajdonságuk is, ezzel segítve a lakók nyugalmát. Sőt, ez a faltípus környezetbarát, mivel természetes ásványi gipszet külszíni fejtéssel termelik ki, a lehető legkisebb környezeterheléssel és a feldolgozás során a gipsz semmilyen vegyi adalékanyagot nem kap.

A cikk megjelenését az Arsenal Sarokház építtetője, a Mester-Építő Kft. támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Új Lidl nyílik a Balaton-parton

Új Lidl nyílik a Balaton-parton

A balatonfűzfői Lidl közelében az Aldinak és a Pennynek is van boltja. 

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Cégfelvásárlásokkal gyorsítja fel az AstraZeneca kínálatának bővítését a rák kezelését szolgáló új módszerek területén.

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

A munkahelyüktől kilométerre lakó 30 év alattiak 180 ezer forint támogatást kaphatnak a lakásbérléshez. 

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Az Air Asia összeköti Bangkokot Budapesttel. 

© 2024 (v2.202102)