Amire eddig biztosan nem gondoltál: Nem mindegy, milyen a háttér, miközben videochaten tartod a kapcsolatot a világgal

 

Így akinek mindig is fontos volt, hogy otthona berendezésével lenyűgözzön másokat, az jó lesz, ha olyan helyet választ chateléshez, ahol ehhez tökéletes a háttér, vagy ha nem nagyon tud mozogni, jó, ha kicsit felturbózza a jelenlegi hátteret. És ne felejtsük, sokan most otthonról dolgoznak, otthonról vesznek részt meetingeken. Ugye nem mindegy, mit látnak a háttérben a kollégák és a főnök?

Kép forrása: pexels.com

A háttér berendezésénél a szabályok kb. ugyanazok, mint a jó insta hátterek esetében, azaz a háttér ne legyen túl messze – és akárcsak a lakberendezésben – ne legyen benne több, mint 3 szín. Használjunk telített, élénk színeket, textúrált felületeket és zöld növényeket.

Most nézzünk néhány példát ideális hátterekre!

Könyvespolc

Egy könyvespolcnál ideálisabb hátteret nem is találhatnánk, ha a videochatet elsősorban munkavégzésre, meetingeken való részvételre, ügyfelekkel való tárgyalásra használjuk. Arra ügyeljünk, hogy a könyvespolc rendezett legyen, szín vagy méret szerint csoportosítsuk rajta a könyveket. Ne legyen túlzsúfolva könyvekkel, de ne is csak 2-3 könyv legyen minden egyes polcán. Kerülhetnek rá dísztárgyak is, de csak mértékkel.

Kép forrása: curbed.com

Ennek a verőcei családi háznak a szépen berendezett dolgozószobájában is egy könyvespolc a háttér, de a ház bármelyik részén találhatunk ideális hátteret a nem hivatalos beszélgetésekhez is.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy érdekes fal

Jó, ha van egy érdekes fal a lakásunkban, lehetőleg persze olyan helyen, hogy elé is tudjunk ülni chatelni. Ez lehet egy izgalmas színnel lefestett vagy textúrált tapétával borított fal, esetleg egy bontott tégla fal, vagy terméskővel burkolt fal is.

Kép forrása: curbed.com

De ugyanilyen izgalmas lehet egy galéria mutatós művészeti alkotásokkal, vagy egy falra festett minta is, ami ennek a komáromi családi háznak az egyik gyerekszobájában is látható. Az on-line tanórák alatt egy ilyen minta biztos nagyon menő az osztálytársak szemében.

Még több képért kattintson a fotóra!

Zöld növények

A cserepes növények remekül mutatnak a lakásunk bármely pontján, miért ne kerülhetnének a chatelős hátterünkbe is. Ha a háttér eleve egy könyvespolc, az elhelyezésükkel sem lesz gond.

Kép forrása: thespruce.com

Külső terek és panoráma

Szerencsések vagyunk, ha van udvarunk, vagy legalább egy kis erkélyünk, teraszunk. Ilyen esetben, ha jó az idő, akár ide is kiköltözhetünk chatelni. Helyezzük úgy a székünket, hogy a háttérben növények, szép táj, panoráma látszódjon.

Kép forrása: curbed.com

Ha se kertünk, se teraszunk, se erkélyünk, de van egy nagy panorámás ablakunk, ami szép tájra néz, akkor ez elé az ablak elé is ülhetünk.

Kép forrása: curbed.com

Ennek az V. kerületi lakásnak a panorámaablaka pont ideális, az Egyetem térre panorámás, és az ablakba is lehet ülni.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)