Tágas lakások Szegedről 25 millió alatt

Mai válogatásunkba az ország harmadik legnépesebb városából, Szegedről hoztunk ingatlanokat. Olyan lakásokat gyűjtöttünk össze, melyek legalább 2-3 szobával rendelkeznek, így kényelmes családi otthonok, vagy jól kiadható albérletek lehetnek belőlük. Szeged a megyeszékhelyek árait tekintve nem számít drágának, így 25 millió alatt is bőven találunk még három szobás, kellően tágas lakásokat is.

A családok mellett, a befektetőknek is érdemes errefelé nézelődni, hiszen Szeged az egyik legjelentősebb egyetemváros, a következő tanév kezdetére pedig remélhetőleg visszaáll minden a régibe, így rengeteg diák néz majd albérlet után. Jöjjenek a jó kis (pontosabban nagyobb) lakások Szegedről.

Válogatásunk első tagja a belvároshoz közeli Faragó utcában található. A klimatizált lakásban tágas nappali, valamint 2 külön bejáratú félszoba, konyha, kamra és fürdőszoba van, illetve egy kényelmes méretű erkély is kapcsolódik az ingatlanhoz.

Az alábbi lakás Újrókus városrészen, egy 6 lakásos téglaépítésű társasházban található. A lakás 1+3 félszobával rendelkezik és erkély is kapcsolódik hozzá. Az ingatlant bútorozva kínálják eladásra, így akár befektetésnek is jó választás.

A következő lakás Szeged-Felsővárosban található, a Szilléri úton. A lakásban 3 külön nyíló szoba található, valamint nagyobb erkéllyel is rendelkezik.

Szeged-Tarjánban található a következő 76 négyzetméteres lakás, melyben 2+2 félszoba van, az egyikből 3 négyzetméteres erkély nyílik. Minden szoba klímás, ezen kívül riasztórendszert is kiépítettek.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Az orosz-ukrán háború 881. napja volt a keddi. Mi történt az elmúlt órákban?

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

54 hektáros falu lesz a magyar csapat otthona is.

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

A 29. héten kifejezetten csendesen alakultak a nézettségi adatok, azonban így is kisebb meglepetés született.

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Leszállítanak három Leopardot kedden a magyar honvédségnek.

© 2024 (v2.202102)